Vissza a bomba alakkal!

A január mindig a fogadalmak időszaka. A nagy karácsonyi családi ebédeket és vacsorákat követően legtöbbünk azzal áll a tükör elé szilveszter éjszaka, hogy a következő évet fogyókúrával kezdi, hogy tavaszra visszanyerje bomba alakját! Idén segítünk, hogy ez a fogadalom ne vesszen a semmibe.

Most adunk pár tippet, hogy hogyan nyerheted vissza szuper alakodat!

Zöldkávébab a fergeteges diétáért

A zöldkávébab titkos fegyvere a klorogénsav tartalom, mely 50%-ban van jelen a Natur Tanya® zöldkávébab tablettájában, ami sokkal több, mint egy testsúlycsökkentést támogató étrend-kiegészítő, hiszen rendkívül jó energizáló is. 

A fogyókúrában igazi társ, mert:

  1. Csökkenti az étvágyat, ezáltal megakadályozza, hogy felesleges mennyiségben vigyünk be táplálékot a szervezetünkbe.
  2. Serkenti az anyagcserét, tehát biztosítja a salakanyagok rendszeres eltávolítását. 
  3. Akadályozza a szervezetbe bevitt táplálékokból a zsírfelszívódást.

Mindemellett a fogyókúra kellemetlen velejárójától is megkímél. A koffeint egyenletesen adagolja a szervezetbe, így nem lesz hirtelen lemerülés érzés: egész nap top-on lehetsz tőle. A zöldkávébab magas antioxidáns tartalma fellép a méreganyagok ellen, segít a májtisztításban és a vérnyomásra is pozitívan hat.

Az Express Diéta segít, hogy pár nap alatt megszabadulj a karácsonyi lakomákon felszedett kilóktól.

Express Diéta - fogyókúra egyszerűen

Az Express Diéta segít, hogy pár nap alatt megszabadulj a karácsonyi lakomákon felszedett kilóktól. Ezzel az egyszerű fogyókúrás módszernél nem kell a konyhában bíbelődnöd, hiszen alkalmanként 3 perc alatt a nap bármely étkezését elkészítheted.

Hogy mitől olyan észbontóan jó az Expressz Diéta?

  1. Napi 850 kalória, annyi tápanyagtartalommal, mint ami a hagyományos - 2000 kalóriás – étkezés mellett jut a szervezetbe.
  2. Az izomszövet megtartása mellett égeti a zsírt.
  3. Könnyen elkészíthető és mennyeien finom.

Az Express Diéta gluténmentes és ízletes napjain 4 féle levesből, 2 féle smoothie-ból és 2 féle zabkásából állítod össze étkezésed. A csomagban a legjobb az, hogy az étkezéseid 5 napra teljes mértében rendelkezésre állnak, nem kell főznöd, számolgatnod és méregetned. A kilók mégis úgy pattanhatnak le, hogy szinte észre sem veszed!

2020-01-02-blog-egeszsegtippek-3.jpg

A chili égető erejével a zsír ellen

A Chili tabletta megoldotta azt, hogy a szupererős chili akkora mennyiségben kerülhessen a szervezetbe, ami – kellemetlen mellékhatások nélkül - elégeti a zsírokat. A chili amellett, hogy remek zsírégető, még kiváló étvágycsökkentő és anyagcsere-serkentő is. 

A Chili tabletta zsírégetés kiváló receptjének hozzávalói:

  • 15 db extra csípős chili paprika ereje
  • prebiotikum és polifenolok
  • zöld tea kivonat
  • szabadalmaztatott technológia

Naponta egy tabletta az ebéd előtt és csípni fogod az új alakodat!

Extra tipp a tökéletes eredményért a Chili gél használata, mellyel a helyi zsírpárnákat és a narancsbőrt tudjuk kezelni. Fürdést követően bemasszírozva az érintett területekre centiket faraghatunk le vonalainkból. A melegítő chili gél élénkíti a vérkeringést, javítja a kötőszövetek vérellátását és segít megszabadulni a méreganyagoktól. A használat során mindenképpen figyelni kell a magas folyadékbevitelre is, de ezen kívül csak az eredményben kell gyönyörködnöd!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.