IT Rendszergazda

IT Rendszergazda

Cégünk tudatosan tervezett, megbízható és innovatív táplálékkiegészítőket  kínál az embereknek. Termékeink a legfrissebb tudományos kutatásokkal összhangban készülnek, a legújabb gyártástechnológiák mellett. Küldetésünk minél szélesebb körben megismertetni azokat az újgenerációs és bioaktív tápanyagokat, melyek életmódi reformokkal karöltve, célzott támogatói a prevenciónak és a minőségi, hosszú életnek. A Natur Tanya® stabil hátterű, 100%-ban magyar, B2B nagykereskedés, aki munkatársát keresi: B2B Brand marketing manager pozícióba.
Részletek
B2B Brand marketing manager

B2B Brand marketing manager

Cégünk tudatosan tervezett, megbízható és innovatív táplálékkiegészítőket kínál az embereknek. Termékeink a legfrissebb tudományos kutatásokkal összhangban készülnek, a legújabb gyártástechnológiák mellett. Küldetésünk minél szélesebb körben megismertetni azokat az újgenerációs és bioaktív tápanyagokat, melyek életmódi reformokkal karöltve, célzott támogatói a prevenciónak és a minőségi, hosszú életnek. A Natur Tanya® stabil hátterű, 100%-ban magyar, B2B nagykereskedés, aki munkatársát keresi: B2B Brand marketing manager pozícióba.
Részletek
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.