Egészséget ajándékba #1: szépség és vonzerő

Az ideális karácsonyi ajándékok beszerzése sok utánajárást igényel. Mi az, amit az ajándékozott szeret, mi az, amire szüksége van? Cikksorozatunkban összeillő termék szetteket állítottunk össze, amik megkönnyíthetik az ajándék beszerzést.

Natur Tanya szépség és vonzerő csomag

A kozmetikumok és szépségápolási termékek a karácsonyi szezon egyik legkedveltebb ajándékainak számítanak. Nem véletlenül! A megfelelő ajándék megtalálása sokszor nem könnyű. Gyakran egy-egy termék nem is feltétlenül elég, más hatóanyagokkal együttműködésben hatványozottan tudják kifejteni jótékony hatásukat.

Szerves szépségvitamin

Szerves szépségvitamin 

A Szerves szépségvitamin tartalmazza a 19 legfontosabb természetes összetevőt a haj dúsításához és a hajnövekedés serkentéséhez.

A sejtszinten hasznosuló vitaminkomplexet ajánljuk a bőröregedés ellen, a bőrszerkezet javításához, a bőr szépségéhez, egészségéhez is. Kifejezetten ajánlott hajhullás- és hajritkulás esetén.

Facelift® kollagén mátrix

Facelift® kollagén mátrix 

A folyékony Facelift® kollagén egy belsőleg fogyasztható, de külsőleg ható szépségkúra, amiből elég napi 2 kupaknyi a haj, a bőr és a körmök szépségéhez, illetve a porcok, ínak, szalagok egészségéhez.

Ez egy teljesen hidrolizált kollagén peptideket tartalmazó folyékony forma, ami 95-99%-ban felszívódik. Napi adagja 3000 mg hidrolizált kollagént tartalmaz, amivel mind az öt típusú kollagén szintetizálását serkenti!

Szerves hialuronsav

Szerves hialuronsav 

A hialuronsav a kollagén „kistestvére”, a porc- és bőrsejtekben található hidratáló-kitöltő anyag, míg ugyanott a kollagén a kitámasztó rost.

Egyrészt fiatalon is tartja a kollagén rostszálakat, másrészt azért is felel, hogy a porcok és a kötőszövet megfelelően hidratált legyen. Megolajozza a porcokat, és kontúrt az arcbőrnek! A szerves növényi, baktériumokkal fermentált hialuronsav megközelítőleg 10X jobban szívódik fel, mint a hagyományos hialuronsav étrend-kiegészítők.

Csipkebogyómag olaj

Csipkebogyómag olaj 

A csipkebogyómag olajat természetes arcfiatalító tulajdonsága miatt gyakran alkalmazzák ránctalanító krémekben is.

A hidegen sajtolt, magas antioxidáns tartalmú, E-vitaminban gazdag csipkebogyómag olajnál nem is kell több a ragyogóan sugárzó bőrhöz! A csipkebogyó mag olaj 100%-ig vegyszermentes kozmetikum, amely kiválóan csökkenti az arc-, a nyak- és a dekoltázs területén megjelenő ráncokat. Nem csak a szarkalábakat tünteti el, de kifejezetten ajánlott pikkelysömör, rozácea és ekcéma kezelésének kiegészítésére.

+1 PRO TIPP: Szerves C ULTRA

Szerves C ULTRA  A kollagén és a hialuronsav eredményességét napi 1500mg C-vitaminnal még tovább lehet fokozni, melyek így együtt segítik a sejtnövekedést, a bőr- és a kötőszövetek állapotát, valamint a porcok és csontok egészségét.

 

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.