Szerves, fermentált, növényi hialuronsav

Növényi eredetű, baktérium fermentációval készült szerves hialuronsav, C-vitaminnal dúsítva a BŐR és a PORCOK egészségére!

  • VEGÁN FORMULA
  • NAPI 1 TABLETTA
  • 100 MG BAKTÉRIUM-FERMENTÁLT HIALURONSAV
  • HOZZÁADOTT C-VITAMMINAL AZ EGÉSZSÉGES KOLLAGÉNKÉPZŐDÉSÉRT

A vegán termék a szövetek számára fontos C-vitamint is tartalmaz, mely hozzájárul az egészséges KOLLAGÉN KÉPZŐDÉSHEZ, és ezen keresztül az erek-, csontok-, porcok-, fogíny-, fogak és a bőr normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer és idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez és a vas felszívódásához.

 

A szerves hialuronsav akár 10-szer jobban is hasznosulhat. 

Mi az a hialuronsav?

A termékben lévő hialuronsav baktérium fermentációval előállított növényi eredetű alapanyag. A hialuronsav az emberi szervezetben – többek között a szemben, a bőrszövetben, az ízületekben- természetesen megtalálható poliszacharid, mely nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik, saját tömegének akár az 1000-szeresét is képes víz formájában megkötni.

Tipp:

Még jobb eredményt érhetsz el, ha kollagénnel és Retard C-vitaminnal is kombinálod!  Ne feledkezz el a bőséges folyadékfogyasztásról sem. 

Baktériumból természetesen fermentált hialuronsav!

3 kulcsszó: a gyártástechnológia, a tisztaság és az alacsony molekulasúlynak köszönhető biohasznosulás, amelyek megalapozzák a termék kiváló minőségét.

Habár szervezetünk képes önmagától előállítani hialuronsavat, a természetes szintje az életkor előrehaladtával csökken. A Natur Tanya® hialuronsav tabletta; 100 mg aktív, fermentált hialuronsavat tartalmaz adagonként, ezzel járulva hozzá a szervezetben lévő hialuronsav mennyiségének pótlásához.

Kíváncsi vagy, hogy mi az a hialuronsav és a fermentáció?

A nátrium-hialuronát, a hialuronsav nátriumsója, egy lineáris poliszacharid, amely D-glükuronsavból és D-N-acetil-glükozamidból áll, β- (1-3) glikozid kötésekkel összekapcsolva.

A fermentáció magyar jelentése: erjedés. Több ezer évre visszanyúló egyik legrégebbi biotechnológiai eljárás. Történelem előtti időktől készít az ember fermentációval élelmiszereket, mint kenyeret, sajtot, sört és bort. Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket a jó féle baktériumokkal, hogy olyan kíméletes és minőségi termékeket hozzanak létre, mint a joghurt és a miso. A fermentáció folyamatán átment élelmiszereknek szigorú minőségi feltételeknek kell megfelelniük. Az ember felismerte és hasznosította az ezekben a folyamatokban rejlő lehetőségeket. Így jött létre a „fermentálás” (erjesztés), amely már tudatosan tervezett gyártástechnológiai folyamat.

Kinek ajánljuk?

  • férfiaknak és nőknek egyaránt
  • 6 éves kor feletti személyeknek
  • aktív életet élőknek
  • változatos étrendet követőknek

Nettó tömeg: 24,5 g (30 db)

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), malto­dextrin; nátrium-hialuronát, csomósodást gátló anyagok (talkum, szilícium-dioxid), fényezőanyag (zsírsavak), L-aszkorbinsav.

Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert, aromát.

Adagolási javaslat: Napi 1 tabletta bő folyadékkal lenyelve.

Hatóanyagok a napi adagban

1 tablettában

C-vitamin

12 mg (15%*)

Fermentált hialuronsav

100 mg

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték.   

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

  • A termék 6 éves kortól alkalmazható
  • A termék alkalmazható vérhígító mellett
  • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
  • A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában


Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.

OGYÉI ny.sz: 25032/2020

Magyar márka. 100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

Kapcsolódó kategóriák