Natur Tanya® az egészséged otthona

A Natur Tanya® története a természetgyógyászat iránti szenvedély, az egészséges életmód iránti elkötelezettség története. Ezt láthatod mindennapjainkban.

Dinamikusan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú nagykereskedelmi cégünk, gyártást, importot és disztribúciót lát el, étrend-kiegészítők, bio és reform élelmiszerek, illetve kozmetikumok szegmensben. Étrend-kiegészítőink olyan tápanyag koncentrátumok, melyek több ezer éves népgyógyászati megfigyeléseket ötvöznek elméleti tudással, gyakorlati tapasztalatokkal és a legújabb gyártástechnológiákkal, melyek teljesen új kapukat nyitottak meg a prevenció előtt.

Bízunk benne, hogy termékeink iránti elkötelezettségetek nem csak azért nő évről-évre, mert minőségben nem kötünk kompromisszumot, hanem azért is, mert azok mindegyikében ott van, annak a szerelmes lüktetésnek is az energizáló ereje, ami 1990 óta hajt Minket előre, egy egészségesebb, mosolygósabb világért.

TERMÉKEINKET KERESD VISZONTELADÓI PARTNEREINKNÉL: gyógynövényüzletekben, patikákban, életmód centrumokban, wellness szalonokban, valamint természetgyógyászoknál.

Kísérjen Benneteket utatokon a Natur Tanya® életérzés!

nt-rolunk-1.jpg

Anno 1990’…egy szerelemmel kezdődött…

Minden egy szerelemmel kezdődött, amit a természetgyógyászat iránt éreztünk. Kezdeti lelkesedésünk és kíváncsiságunk hajtott, hogy szélesebb körben is bemutathassuk az alternatív gyógyászati ágakat és az általa alkalmazott növényeket illetve kivonatokat. 1990-ben egy apró kis bioboltot nyitottunk Budapesten, ahol betérő vásárlóink tapasztalatai és visszajelzéseik bővítették napról-napra alaptudásunkat, mely meghatározója és motorja jelenlegi dinamikus cégünknek, és ami a mai napig életünk elválaszthatatlan része.  Pocsai Krisztina és Rudolf Rita, alapító-tulajdonosok. 

Küldetés …ma a Natur Tanya® egy erős Brand…

Küldetésünk a prevenció hirdetése. Hisszük, hogy az emberiség jövője és egészségünk, a test, lélek, és szellem egységének harmóniáján, illetve ennek a ténynek a tudatosításán múlik. Szeretnék felhívni a figyelmet a minőségi táplálkozás, a bőséges folyadékbevitel és rendszeres testmozgás fontosságára. Szeretnénk megértetni az étrend-kiegészítők helyét és szerepét ebben. Célunk minél szélesebb körben megismertetni azon tápanyagokat, melyeknek koncentrált formái életmódváltással karöltve célzott támogatói az egészség megőrzésének. 

Ma …a Natur Tanya® büszke…

Büszkeséggel tölt el Minket, hogy a Natur Tanya® brand névhez a mai napig, tudatosan tervezett, megbízható, egyedi és minőségi tápanyagok illetve késztermékek tartoznak. Megtisztelő az a megszámlálhatatlan pozitív visszajelzés, melyeket nem csak az ország minden szegletéből, de még külföldről is kapunk viszonteladói partnereinktől és azok vásárlóitól. Ne feledd: „Csak olyan termékek és szolgáltatások mellé adjuk nevünket, aminek hatásáról meggyőződtünk, így ezekben Te sem csalódhatsz.”

Termékeink a legújabb gyártástechnológiákkal készülnek. Termékpalettánk követi a világszerte történő fejlesztéseket, hogy a növényi kivonatok és tápanyagok lehetséges előnyeinek új módjait ismerhessük meg. A minőség az első és a fő követelményünk! Termékeink mindegyikét a legjobb szakemberek fejlesztik, termelik és ellenőrzik, és melyeket nem csak nagy biztonsággal, de kiváló eredménnyel alkalmazhattok prevenciós céllal, egészségetek megőrzésére. E tekintetben a Natur Tanya® nem köt kompromisszumot! Olvass csak tovább IDE KATTINTVA! 

Hiszünk a prevencióban
Hiszünk az életmódváltás erejében 
Hiszünk a tápanyagok fontosságában
Hiszünk az arany középútban

Élj a természettel! 
- Natur Tanya®