Étrend-kiegészítők

Natur Tanya® E. OLAJFALEVÉL NÖVÉNYI KAPSZULA - Oleuropein és brandelt, cikória gyökérből kivont inulin prebiotikum

ErbaVita

Olajfa levél és brandelt, cikória gyökérből kivont inulin prebiotikum

AZ OLAJFA LEVELÉBEN NAGY MENNYISÉGBEN TALÁLHATÓ MEG AZ OLEUROPEIN ANTIOXIDÁNS POLIFENOL, melynek jelentősége abban is áll, hogy az olajfa más részeiben, pl. olívaolajban csak kis mennyiségben található meg, hiszen az olajbogyók érésekor jelentősen csökken az oleuropein koncentráció (ez az összetevő felelős az olívaolaj keserű ízéért és csípős/szúrós aromájáért).

  • 833,4 MG STANDARDIZÁLT OLAJFALEVÉL KIVONAT A NAPI ADAGBAN
  • 150 MG OLEUROPEIN POLIFENOL TARTALOMMAL
  • CIKÓRIA GYÖKÉR FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ FIBRULINE™ INULINNAL
  • VEGÁN KÉSZÍTMÉNY, NÖVÉNYI KAPSZULAHÉJ
  • NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZERT, SZÍNEZÉKET ÉS AROMÁT
  • CUKORBETEGEK IS FOGYASZTHATJÁK

 

Olajfa levél és brandelt, cikória gyökérből kivont inulin prebiotikum 

Az olajfa örökzöld növény, megközelítőleg 6-9 m-es magassággal.

 

OLAJFA ÉS A TERMÉSZETES VÉDEKEZŐKÉPESSÉG

A növények, mint például az olajfa, az egyik legfontosabb forrása a természetes bioaktív komponenseknek. Hatékony védekezési rendszert fejlesztettek ki a kártevők ellen, amely a nagyszámú különböző fitokémiai vegyület előállítását foglalja magában.

A polifenolok a növényekben előforduló fitokemikáliák egyik leggyakoribb csoportját alkotják. Az olívabogyó-biofenolok közé tartozik a másodlagos metabolitok nagy csoportja, amelyek vízoldékonyságukkal és nagy molekulatömegükkel különböztethetők meg.

Valójában az olajfát, az oleuropein teszi különösen robusztussá és ellenálóvá a rovarok és baktériumok által okozott károsdásokkal szemben. Ennek köszönhetően egy olajfa akár 2000 évig is képes elélni.

A polifenolok az olajfa szinte minden részén jelen vannak, de koncentrációjuk már nagyon eltérő lehet. A polifenolok öt nagy csoportját azonosították az olajfa levelében: oleuropeozidok, flavonok, flavanolok, flavan-3-ol és helyettesített fenolok.

Az olajfa levelében legnagyobb mennyiségben előforduló összetevője az oleuropein, Bourquelot és Vintilesco detektálta elöször 1908-ban, de kémiai struktúráját 1960-ban társították hozzá Panizzi által.

Az oleuropein tartalom az olajfalevél-kivonatokban függ az olajfa fajtától, a betakarítási időszaktól, a levelek érettségi szakaszától, a tárolási körülményektől és az alkalmazott extrakciós módszertől.

Natur Tanya® E. OLAJFALEVÉL KAPSZULA

A FORMULA SZABVÁNYOSÍTOTT; A STANDARDIZÁLT, TITRÁLT KIVONAT GARANTÁLJA A HATÓANYAG ÁLLANDÓ NAPI MENNYISÉGÉT, AMELY 18%-OS AKTÍV HATÓANYAGTARTALMAT JELENT.

A TERMÉK FIBRULINE™ INULIN PREBIOTIKUMOT TARTALMAZ – EZ OLYAN NÖVÉNYI ROST, AMELY SÉRTETLENÜL HALAD ÁT AZ EMÉSZTŐRENDSZEREN, ÍGY ELÉRVE A JÓTÉKONY BÉLBAKTÉRIUMOKAT, MELYEK HASZNOSÍTANI KÉPESEK. Ezt az inulint a Nemzetközi Szabványügyi testület 100%-ban természetes összetevőnek minősítette (ISO 19657:2017- A természetes élelmiszer-összetevőkre vonatkozó fogalommeghatározások és műszaki követelmények).

A termék fibruline™ inulin prebiotikumot tartalmaz

Nettó tömeg: 27 g (60 db)

Összetevők: olajfa (Olea europaea L.) levél kivonat 3-7:1, növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz), tömegnövelő szer (maltodextrin), FIBRULINE™ inulin (cikória gyökér forrásból), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói).

Adagolási javaslat: Naponta 3x1 kapszula, az étkezések után, bőséges folyadékkal lenyelve.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Adagok száma a termékben: 60

Hatóanyagok a napi adagban

3 kapszulában

Olajfa (Olea europaea L.) levél kivonat 3-7:1

amelyből oleuropein 18%

FIBRULINE™ inulin (cikória gyökér forrásból)

833,4 mg

150 mg

70 mg

 833,4 mg olajfa levél kivonat, 2500,2 mg-5833,8 mg porított őrleménynek felel meg.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

  • A termék 12 éves kortól alkalmazható
  • A termék nem alkalmazható vérhígítók használata esetén
  • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
  • A termék terhesség, és szoptatás időszakában való alkalmazásával konzultáljon kezelőorvosával

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

OGYÉI ny.sz: 28657/2022

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.