Változás a szőlőmagliszt szemcseméretében

Natur Tanya® PRÉMIUM Szőlőmagliszt

Örömmel jelentjük be, hogy a Natur Tanya szőlőmaglisztet a mai naptól a 300 mikron helyett, 250 mikronos szemcsemérettel állítjuk elő, így még értékesebb frakciót kínálunk. Annak érdekében, hogy a hatóanyagokat a legnagyobb mennyiségben hívjuk elő a szőlőmagokból nagyon fontos a szemcseméret a megválasztása. Darálunk és szitálunk, így végtermékünk szemcsemérete maximum 250 mikron, mely az előcsalogatott tápanyagok biohasznosulást szignifikánsan növeli meg. A kedvező változás azonban a termék árában nem jelentkezik.

Natur Tanya® Prémium VÖRÖS SZŐLŐMAGLISZT – Adalékanyagmentes, 250 mikron szemcseméret

A szőlő apró magjai értékes antioxidáns hatású polifenolokat, OPC vegyületeket és ásványi anyagokat rejtenek. A szőlőmagokból előbb szőlőmag olajat sajtolunk, majd ahhoz, hogy a magmasszában található tápanyagokat felszínre hozzuk, mikroőrlést és szitálást alkalmazunk. Így kapjuk meg a prémium szőlőmag lisztet, melynek maximum 250 mikron szemcsemérete az előcsalogatott tápanyagok biohasznosulást szignifikánsan megnöveli.

  • MAGAS POLIFENOL TARTALOM
  • ANTIOXIDÁNS OPC
  • TEKINTÉLYES ROSTTARTALOM PREBIOTIKUS HATÁSSAL
  • ÁSVÁNYI ANYAGOK (LEGJELENTŐSEBBEK: KALCIUM, MAGNÉZIUM, SZELÉN ÉS CINK) 

Tovább a szőlőmagliszt termékoldara ITT.


Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.