Női egyensúly komplex

Por formájú koncentrátum 8 féle, célzott és szinergista összetevővel a hormonális szabályozáshoz és a normál termékenység fenntartásához.

 natur-tanya-noi-egyensuly-komplex-slider.jpg

Speciálisan a nők számára kifejlesztett komplex készítmény, 2000 mg mio-inozitollal! 

 • VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT ÖSSZETEVŐK
 • 2000 MG TERMÉSZETES EREDETŰ MIO-INOZITOL
 • Quatrefolic® BIOAKTÍV FOLÁT
 • MACA GYÖKÉR KIVONAT
 • Albion™ CINK-BISZGLICINÁT
 • Selenium SeLECT® SZERVES SZELÉN
 • AKTÍV B6-vitamin (piridoxál-5’-foszfát)
 • AKTÍV D3-vitamin (Quali-D®)
 • BioPerine® FEKETE BORSBÓL STANDARDIZÁLT PIPERIN
 • LAKTÓZ, GLUTÉN ÉS CUKORMENTES
 • TERMÉSZETES SZTÉVIA ÉDESÍTŐSZERREL
 • FÜGGETLEN LABOR ÁLTAL IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
 • NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZERT, SZÍNEZÉKET ÉS AROMÁT

noi-egyensuly-komplex-hormonalis-szabalyozas.jpg

 

2000 MG TERMÉSZETES EREDETŰ MIO-INOZITOL

Az inozitol egy vitaminjellegű vegyület, régen a B vitaminok közé sorolták, számos formája létezik, de a természetes eredetű, kukoricából kivont mio-inozitol (a legtöbb termékben ez szintetikus) bizonyult a leghatékonyabbnak, a leghozzáférhetőbbnek és a legtöbb kutatással alátámasztottnak.

Természetesen jelen van az emberi testben és részt vesz az inzulin sejtjelzésében, inzulin-szenzibilizálóként működik, míg hiánya felelős az inzulinrezisztenciaért. Koncentrációja az jelentős szerepet játszik a petefészek tüsző érettségében és hozzájárul az egészséges petesejtekhez.

Quatrefolic® BIOAKTÍV FOLÁT

A legújabb, 4. generációs Quatrefolic® szerves folátot nem kell átalakítania a szervezetünknek és magas felszívódási rátával hasznosul a testben. Kimutatták, hogy a mio-inozitol és a folát kombinációja javítja az oociták minőségét.

A Quatrefolic® kiegészítés aktív folátot szolgáltat, amely könnyen felhasználható a testben, és így hozzájárul a kiegyensúlyozott folsav anyagcserének fenntartásához, amely nélkülözhetetlen a reproduktív rendszer egészséges működéséhez és a termékenységhez.

MACA GYÖKÉR KIVONAT

Az inka civilizáció évszázadok óta használta a maca-t számos természetes gyógymódban.

A maca gyökér kivonat (vagy más néven perui ginzeng) fokozza a libidót, elősegíti a szexuális vágyat, természetes módon hozzájárul az egészséges szexuális funkciókhoz.

Az adaptogén növény összetevői ellensúlyozzák a stressz negatív hatásait és befolyással vannak az endokrin rendszerre.

Albion™ CINK-BISZGLICINÁT

A szerves cink-biszglicinát a cink legjobban hasznosuló formája, még a szerves cink-glükonáthoz képest is bizonyítottan 43,4%-kal jobban hasznosul.

A cink többek között a vércukorszint szabályozásában részt vett inzulin hormonnak az összetevője,a szerves cink hozzájárul a normál termékenység és szaporodás fenntartásához. Fenntartja a normál sav – bázis egyensúlyt és védi a sejteket az oxidatív stressztől.

Selenium SeLECT® SZERVES SZELÉN

Ez a szerves szelén (L-szelenometionin) megbízható forrásból származik, amely a Sabinsa Corporation regisztrált védjegyű összetevője. A szerves szelén antioxidáns hatása révén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A Nemzeti Rákkutató Intézet általi elvégzett nagy elemszámú (több, mint 30,000 ember bevonásával zajló) 12 évig tartó követéses vizsgálathoz kiválasztott és használt kizárólagos szelénforma a Sabinsa SeleniumSeLECT L-szelenometioninja lett.

AKTÍV B6-vitamin (piridoxál-5’-foszfát)

Az aktív B6-vitamin (PLP) hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, mindezt tudományosan bizonyított hatással. A B6-vitaminnak több formája ismert, ezek közül van, amit nem igazán tud hasznosítani szervezetünk, vagy át kell alakítson, hogy hasznosítani tudja.

A B6-vitamin közismert piridoxin formájával szemben, a piridoxál-5’-foszfát azonnal hasznosítható forma, ami sokrétű biológiai funkciót tölt be az emberi szervezetben; példaként említve, kofaktorként több, mint 100 enzim működéséhez szükséges.

AKTÍV D3-vitamin (Quali-D®)

A Quali®-D D-vitamin minőségi alapanyagból és fenntartható, nyomon követhető, megbízható gyártásból származó aktív D3-vitamin forrás. A szteroid hormon, az emberi test számos folyamatában részt vesz, beleértve a termékenységet és a szaporodást.

A D-vitamin biológiai hatásait a D-vitamin receptorok közvetítik, amelyek nagymértékben jelen vannak a reproduktív szövetekben. Ez a vitamin serkenti a hormontermelést a petefészekben és a méhlepényben.

BioPerine® FEKETE BORSBÓL STANDARDIZÁLT PIPERIN

A Natur Tanya® NŐI EGYENSÚLY KOMPLEX a fekete bors egy speciális világszabadalommal védett (US szabadalomszám 5,536,506) kivonatát (BioPerine®) tartalmazza, >95% standardizált piperin tartalommal.

A fekete bors gyümölcs kivonat segíti a tápanyagok és egyéb növényi összetevők felszívódását, valamint támogatja a női reprodukciós rendszer egészségét.