Sörélesztő pehely a Natur Tanya® portfólióban

Adalékanyag- és gluténmentes sörélesztő pehely

A sörélesztő és a sütőélesztő is egy mikroszkopikus méretű és tojásalakú egysejtű gombából készül (Saccharomyces cerevisiae). A különbség az, hogy a sörélesztőt komlón vagy csíráztatott árpamalátán tenyésztik és a nemes táptalajoknak köszönhetően, valódi superfoodá válik. Gazdag lesz fehérjékben, rostban, B-vitaminokban és aminosavakhoz kötött, jól felszívódó ásványi anyagokban.

Glutén és adalékanyagmentes sörélesztő pehely

7 + 1 OK arra, hogy több sörélesztő pelyhet fogyasszunk  

  1. Tápanyagok sokféleségével járul hozzá a kiegyensúlyozott vegyes étrendhez
  2. Magas fehérje tartalmú élelmiszer
  3. Bővelkedik rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban
  4. Támogatja az immunrendszer és idegrendszer egészségét   
  5. Egészségesen tartja és szépíti a bőrt és a hajkoronát  
  6. Finom sajtos íze van, és igen kedvelt növényi sajthelyettesítő
  7. Nagyon sokoldalúan használhatjuk fel a konyhában   

+ 1 Adjunk belőle a házi kedvenceknek is, mert egészséges, fényes szőrzetet és karmokat támogat.  

Olvass tovább az adalékanyag- és gluténmentes sörélesztő pehelyről, ide kattintva »


Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.