SAJTÓKÖZLEMÉNY - Nutraingredients 2025

Döntősök között P-BIOTIKUM termékünk alapanyaga (Cerebiome®)!

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan innovatív alapanyag gyártókkal állunk üzleti kapcsolatban, mint a kanadai székhelyű Lallemand Health Solutions cég, aki P-BIOTIKUM termékünk alapanyagát biztosítja, nemzetközi törzsgyűjteményben letétbe helyezett és Cerebiome® néven szabadalmazott baktériumtörzsekkel.

A Lallemand a Nutraingredients 2025 döntősei között szerepel a Cerebiome® alapanyaggal
az év összetevője: belülről jövő szépség és
• az év összetevője: elme és hangulat
kategóriában és további két alapanyaggal, további kategóriákban.

A NutraChampion díj nyerteseit a 2025. május 21.-én megtartandó díjjátadó ünnepségen tudhatjuk meg. https://www.nutraingredients.com/Article/2025/03/27/the-nutraingredients-awards-finalists/

Bírálati folyamat

Ez a díj a legjobb brendelt vagy szabadalmaztatott növényi összetevőket ünnepli, melyeknek szilárd tudományos bizonyítékkal kell rendelkezniük arra vonatkozóan, hogy egyedi, specifikus táplálkozási megoldást kínálnak az embereknek problémáikra, mellékhatások nélkül.

Az alapanyagokat az iparág független bíráiból álló NutraIngredients Awards bírálóbizottság fogadja és értékeli, akik megerősítették a 2025. év döntős alapanyag előállítóit, az év összetevője kategóriákban.

A Cerebiome® tudományos bizonyítékai » https://cerebiomebylallemand.com/introducing-cerebiome/scientific-evidence/

Kapcsolódó cikkek
Natur Tanya® P-BIOTIKUM - nemzetközi törzsgyűjteményben letétbe helyezett, szabadalmazott baktériumtörzsek (CEREBIOME®) + B6-vitamin, gyomorsav-ellenálló növényi kapszulában

A Lactobacillus helveticus Rosell®-52 (CNCM I-1722) és Bifidobacterium longum subsp. longum Rosell®-175 (CNCM I-3470), számos kutatásban szereplő, elismert élőflórák.

Részletek
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.