Natur Tanya® VEGÁN BÉLRADÍR PLUSZ

Folyékony prebiotikus rostkomplex

Büszkén mutatjuk be új innovációnkat a VEGÁN BÉLRADÍR PLUSZ folyékony prebiotikus rostkomplexet! Fejlesztésünk bélflóra tápláló, védjegyzett rövid láncú fruktooligoszacharidokkal (GOFOS™), almahéj pektinnel, védjegyzett, akácia rosttal (Fibregum™) és adagonként 100 mg orvosi citromfű kivonattal készült, a bélrendszer egészséges működéséhez, az emésztés támogatásához, a has és derék körtérfogatának csökkentéséhez és a fizikális jólléthez.

vegan-belradir-plusz-prebiotikus-rost-emesztes-elhizas-has.jpg

A növényi élelmiszerekből származó oldható rostok

A számunkra emészthetetlen vízoldékony prebiotikus rostok, kizárólag a vastagbélben élő probiotikumok számára nyújtanak táplálékforrást, segítve a bélflórában élő hasznos baktériumok növekedését és tevékenységét.

A PREbiotikumokat a hasznos bélbaktériumok (PRObiotikumok) rövid láncú zsírsavakká (SCFA-k) - butirát, propionsav, ecetsav) fermentálják a vastagbélben, hozzájárulva az egészséges emésztés kialakításához, az immunrendszer támogatásához, a vércukorszint szabályzásához és a testsúlykontrollhoz.

A prebiotikus rostok kötődnek az emésztőrendszerben lévő zsírszerű anyagokhoz, köztük a koleszterinhez és a toxinokhoz, elősegítve kiürülésüket.

vegan-belradir-plusz-prebiotikus-rost-pektin-akacia-alma.jpg

Bővebb információért kattints a Vegán Bélradír Plusz termékoldalra »