Natur Tanya® TISZTA, 100% TAURIN POR

Taurin az öregedésgátló aminosav, ami erőt és energiát ad!

Miután a taurin a WHO által elismert öregedésgátló tápanyaggá lépett elő, határozottan úgy gondoltuk, hogy ez az antioxidáns aminosav nem hiányozhat a portfóliónkból.  Mivel a taurin a sejtjeinkben található mitokondriumokban fokozza az energiatermelést (ATP), a nagy energiaigényű, mitokondriumokban gazdag sejtekben nagy mennyiségben van jelen, mint például az idegsejtek, a szívizom sejtek, az izomsejtek, az agysejtek, a fülek idegsejtjei és a szemek retinája.

 Taurin az öregedésgátló aminosav, ami erőt és energiát ad!

A taurin fokozza a mitokondriumok energiatermelését (ATP) a sejtekben

Ha nincs elegendő taurin, akkor nem csak az energiaszint csökken, de az öregedés is felgyorsul. A taurin hiánya a szívelégtelenség, illetve más szív- és érrendszeri betegségek egyik elfogadott okának tekinthető, mivel a szív saját súlyának 1/3-át mitokondriumok teszik ki és teljes aminosavkészletének több mint 50%-át a taurin adja.

  • ·        A taurint a mikrobióta nagyon sok tagja metabolizálja.

Érdekesség, hogy a legfrissebb kutatások szerint a bélmikrobióta és a mitokondiumok kommunikálnak egymással. 

Mire jó a taurin aminosav? Miért ismerte el a WHO a taurint öregedésgátló tápanyagként?
Kattints és olvass tovább a 100% tiszta taurin porról!
 

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.