Natur Tanya® SZERVES SZÉPSÉGVITAMIN - A szép még szebb lett

A Natur Tanya® Szerves Szépségvitaminunk címkéjét megújítottuk.

Ez a szépségvitamin 19 féle bioaktív szerves összetevőt tartalmaz, köztük legnagyobb mennyiségben, mezei zsurlóból nyert 120 mg természetes szilíciumot, mely rendkívül kedvező hatással van a bőr, a köröm, de legfőbbképpen a hajkorona egészségére.

Új ruhába öltözött a Natur Tanya® Szerves Szépségvitamin

 

A szép még szebb lett

A szerves szilícium (természetesen nagy mennyiségben a mezei zsurlóban fordul elő) a hajhagymáknak tápanyagként szolgál, ez pedig nagy segítséget jelent a hajhullás elleni harcban. 

Pontosan ezen okból az új címkén egy hölgy látható, aki szépséges mezei zsúrló fejpántot visel. Hajdísze, a termékben található mezei zsurlóból nyert természetes szilíciumra utal. 

A termék további hatóanyagai

A termékben található A-vitamin, a biotin, a cink, a niacin és a riboflavin segítik a bőr normál állapotának fenntartását, míg a szerves ásványi anyagok (cink, szelén) a köröm, a B vitaminok és a kollagén a hajregenerálásához járulnak hozzá.

Mert ami egészséges, az szép.

Irány a termék.

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.