Natur Tanya® SZERVES SZELÉN

Organikus, vegán, laktóz és gluténmentes l-szelenometionin

A Natur Tanya® szerves szelén elegáns, új csomagolást kapott és még az ára is kedvezőbb lett! Az organikus L- szelenometionin bizonyítottan egy közel 100%-os felszívódási profillal rendelkező szelén forma, amit most tökéletes ár-érték arányban szerezhet be tőlünk!

nt-szerves-szelen-hirek-selenium.jpg

A Natur Tanya® elkötelezett a megbízható, magas minőségű étrend-kiegészítők gyártása mellett

  • ORGANIKUS L-SZELENOMETIONIN

  • FÜGGETLEN LABORATÓRIUMBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

  • VEGÁN, LAKTÓZ ÉS GLUTÉNMENTES FORMA

  • NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS AROMÁT

Tudtad? A felszívódás és biohasznosulás nem ugyanaz!

A "biohasznosulás/biológiai hozzáférhetőség" és a "felszívódás" kifejezéseket gyakran felcserélik egymással annak ellenére, hogy se nem szinonimák, se nem felcserélhetők. A jó felszívódás ugyanis nem mindig vezet magas biohasznosuláshoz. A biohasznosulás a felszívódás egy alkategóriája, mely számszerűsíti egy tápanyag azon arányát/hányadát, amely felszívódik és hozzáférhető a szisztémás hatások kiváltásához.

Példa: Az L-szelenometionin egy közel 100%-os felszívódási profillal rendelkező szelén forma, de hogy mennyi szelenometionin alakul át szelenociszteinné (15 félét ismerünk) - azzá a formájává, mely bizonyos enzimekbe beépül, és ezzel valódi élettani hatást képes kifejteni sejtszinten, az már a biohasznosulás.

Natur Tanya® magas felszívódású SZERVES SZELÉN »

A teljes vér szelénkoncentrációja másképpen fog kapcsolatban állni a teljes szelénbevitellel (vagyis felszívódás után csökken a biohasznosulás) különösen, ha emésztőrendszeri panaszaink vannak, belső gyulladásokkal és vércukor panaszokkal küzdünk vagy olyan betegségekkel, ahova szelén kell, pl.: szív, pajzsmirigy, prosztata. 

20220505szelenextra800x419.jpg

Natur Tanya® magas biohasznosulású SZELÉN EXTRA »

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.