Natur Tanya® SLIMBIOTIKUM

FORRADALMI ÁTTÖRÉS A FOGYÓKÚRÁBAN

Termékeinket a legfrissebb tudományos kutatásokat követve, a legújabb és legtöbbet kutatott hatóanyagokkal fejlesztjük. SLIMBIOTIKUM termékünk szabadalommal védett HOWARU® Shape élőflórát tartalmaz, mely szakmailag lektorált publikációkban és evidenciákon (bizonyítékokon) alapuló ajánlásokban, egyaránt szereplő testsúlycsökkentő probiotikum. A törzs olyan 225 fős elemszámú, 6 hónapos követéses vizsgálatban is szerepelt, ahol résztvevők az étrend vagy a fizikai aktivitás megváltoztatása nélkül is fogytak.

Natur Tanya® SLIMBIOTIKUM - Forradalmi áttörés a fogyókúrában!

 

A humán mikróbióta és az elhízás kapcsolata


Bizonyított, hogy a beleinkben élő jótékony baktériumok mennyisége és fajtáinak sokszínűsége befolyásolja a testösszetételt.

Jelentős eltérés mutatkozik egy elhízott és egy normál testtömegű egyén mikrobiótáját összehasonlítva. Elhízásban a bélflórát a Firmicutes fajok dominálják, a Bacteroidetes törzs képviselői pedig szinte teljesen kiszorulnak.

Az elhízást és a metabolikus betegségeket kapcsolatba hozták a bél megnövekedett átjárhatóságával, az áteresztő bélszindrómával állat- és humán klinikai tanulmányokban is.

TERMÉKÜNK 10 MILLIÁRD HOWARU® Shape ÉLŐFLÓRÁT TARTALMAZ ADAGONKÉNT, MELY AZ ELHÍZÁS KIVÁLTÓ OKAIRA HAT, A BÉLMIKROBIOM EGYENSÚLYRA ÉS A BÉLGÁT ERŐSÍTÉSRE.
 

Tudjon meg többet a szakmai publikációkban szereplő testtömegcsökkentést célzó HOWARU® Shape probiotikumról, ide kattintva!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.