Natur Tanya® PSZICHOBIOTIKUM

tudományos forradalom a probiotikumok és a bélmikrobiom világából.

A pszichobiotikumok koncepcióját legelőször 2013-ban vetették fel, miután egyre több bizonyíték látott napvilágot a mikrobiom pszichiátriai rendellenességekre gyakorolt hatásáról. A pszichobiotikumok előremutató és reményteljes irányt nyújtanak a mindennapi jó közérzet eléréséhez, és teljesen új, terápiás perspektívát nyithatnak meg előttünk a mentális betegségek megelőzésében.

A Natur Tanya PSZICHOBIOTIKUM, mentálhigiénés probiotikum. A világ legjobban kutatott*, két egymással szinergikus probiotikus törzsét tartalmazza, melyeket több mint 1000+ kutatásban idéznek a pszichés egészség kapcsán.

Pszichobiotikum - tudományos forradalom a probiotikumok és a bélmikrobiom világából

Probiotikumból pszichobiotikum!

A pszichobiotikumok olyan probiotikumok (vagy prebiotikumok), amelyek megfelelő mennyiségben fogyasztva pozitív hatást fejtenek ki a mentális egészségre. Javítják a kétirányú agy-bél kommunikációt, segítik a stresszkezelést, jó irányba befolyásolják a gazdaszervezet agyműködését, hangulatát, a gondolkodást és a szociális viselkedést.

Fontos, hogy kizárólag olyan probiotikum nevezhető pszichobiotikumnak, ami legalább 1 humán-klinikai tanulmánnyal igazolta hatását.

*A Natur Tanya® Pszichobiotikum, 5 humán klinikai tanulmánnyal, 9 preklinikai tanulmánnyal és a 10+ hatásmechanizmus feltárással alátámasztott szabadalmazott baktériumtörzseket (Cerebiome®) tartalmaz.

További információért kattints a termék oldalára ITT!


Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.