Natur Tanya® PSZICHOBIOTIKUM

tudományos forradalom a bélmikrobiom világából

A pszichobiotikumok koncepcióját legelőször 2013-ban vetették fel, miután egyre több bizonyíték látott napvilágot a mikrobiom pszichés panaszokra gyakorolt hatásáról. A pszichobiotikumok előremutató és reményteljes irányt nyújtanak a mindennapi jó közérzet eléréséhez és teljesen új, terápiás perspektívát nyithatnak meg előttünk a mentális panaszok megelőzésében.

Pszichobiotikum - tudományos forradalom a probiotikumok és a bélmikrobiom világából

pszichobiotikum élőflórák

A pszichobiotikumok olyan élőflórák, amelyek megfelelő mennyiségben fogyasztva pozitív hatást fejtenek ki a mentális egészségre. Javítják a kétirányú agy-bél kommunikációt, segítik a stresszkezelést, jó irányba befolyásolják a gazdaszervezet agyműködését, hangulatát, a gondolkodást és a szociális viselkedést.

Fontos, hogy kizárólag olyan élőflóra nevezhető pszichobiotikumnak, ami legalább 1 humán-klinikai tanulmánnyal rendelkezik.

*A Natur Tanya® P-biotikum, 5 humán klinikai tanulmánnyal alátámasztott szabadalmazott baktériumtörzseket (Cerebiome®) tartalmaz.

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.