ÖN TERMÉSZETES VAGY SZINTETIKUS HALOLAJAT FOGYASZT?
Kétféle molekulaszerkezetű Omega-3 zsírsav kapható a piacon, az egyik a természetben természetesen előforduló triglicerid forma, a másik a szintetikus úton előállított etil-észter formájú halolaj. Itt a Natur Tanyánál nem kérdés, hogy a halolaj triglicerid formájú, még akkor sem, ha az előállítása drágább és több időt vesz igénybe! Tudjon meg többet vadvízi halolaj kapszulánkról, mely kiemelkedően magas, 3375 mg és összesen 7 féle Omega-3 zsírsavat tartalmaz, természetes triglicerid formában.
A halolajok 2 fő típusa
A halolajoknak 2 fő típusa van: szintetikus etil-észter (EE) és természetes triglicerid (TG) forma. Utóbbi a zsírok teljesen természetes formája az étrendben és az emberi emésztőrendszer is úgy alakult ki, hogy a triglicerideket tudja bontani. Ráadásul a triglicerid forma stabil vegyület, nem oxidálódik és kiemelkedően magas a biohasznosulása is.
Hogyan lehetséges az, hogy mégis a legtöbb halolaj étrend-kiegészítő a polcokon szintetikus?
Olvass tovább és tudj meg többet a Natur Tanya® OMEGA-3 TG – Vadvízi, triglicerid halolaj kapszuláról, a linkre kattintva!