Natur Tanya® OMEGA-3 TG – Vadvízi, triglicerid halolaj

ÖN TERMÉSZETES VAGY SZINTETIKUS HALOLAJAT FOGYASZT?

Kétféle molekulaszerkezetű Omega-3 zsírsav kapható a piacon, az egyik a természetben természetesen előforduló triglicerid forma, a másik a szintetikus úton előállított etil-észter formájú halolaj. Itt a Natur Tanyánál nem kérdés, hogy a halolaj triglicerid formájú, még akkor sem, ha az előállítása drágább és több időt vesz igénybe! Tudjon meg többet vadvízi halolaj kapszulánkról, mely kiemelkedően magas, 3375 mg és összesen 7 féle Omega-3 zsírsavat tartalmaz, természetes triglicerid formában.

mega-omega-triglicerid-v1.jpg

A halolajok 2 fő típusa

A halolajoknak 2 fő típusa van: szintetikus etil-észter (EE) és természetes triglicerid (TG) forma. Utóbbi a zsírok teljesen természetes formája az étrendben és az emberi emésztőrendszer is úgy alakult ki, hogy a triglicerideket tudja bontani. Ráadásul a triglicerid forma stabil vegyület, nem oxidálódik és kiemelkedően magas a biohasznosulása is. 

Hogyan lehetséges az, hogy mégis a legtöbb halolaj étrend-kiegészítő a polcokon szintetikus?
Olvass tovább és tudj meg többet a Natur Tanya® OMEGA-3 TG Vadvízi, triglicerid halolaj kapszuláról, a linkre kattintva!

UGRÁS A TERMÉKRE! »


Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.