Natur Tanya® LUTEIN PRO szemvitamin

Ez nem lutein-észter, hanem TERMÉSZETES SZABAD LUTEIN!

A luteinnek két formája van; a szabad lutein és a lutein-észter. Lutein Pro szemvitaminunk, tudatosan szabad lutein formával készült. Hiszen amíg a szabad lutein, természetes és magas biohasznosulású lutein forma, addig a lutein-észter formájú luteint (melyet a legtöbb szemvitamin tartalmaz) szervezetünknek át kell alakítani a vékonybélben szabad luteinná, ami pl. a korral és emésztőrendszeri panaszokkal csökevényesen vagy egyáltalán nem megy végbe.

 

Natur Tanya Lutein Pro szemvitamin – mikrokapszulázott szabad lutein

 

1. A szabad luteint ezen felül mikrokapszuláztuk

Mivel a lutein nagyon instabil hatóanyag (sok termékben már a tárolás során lebomlik), a stabilitás érdekében a szabad luteint mikrokapszuláztuk (a sárga tablettán levő piros pöttyök jelzik a lutein mikropelleteket).

  • Szemvitaminunk lutein tartalmát Németországban, független akkreditált labor által is ellenőriztetjük!
  • A Lutein Pro szemvitamin 12 mg MIKROKAPSZULÁZOTT SZABAD LUTEIN tartalma, 24 mg lutein-észternek felel meg!

 

2. A szabad luteint további 7 makula tápanyaggal dúsítottuk

Mivel a lutein bizonyítottan jobban hasznosul más a makulát támogató tápanyagok kíséretében, termékünket A, C, E, B2-vitaminokkal, szerves szelénnel, szerves cinkkel és szerves rézzel is dúsítottuk. A NATUR TANYA® LUTEIN PRO SZEMVITAMIN SZINERGISTA HATÓANYAGKOMPLEXKÉNT MŰKÖDIK.

Tudtad a luteinről, hogy…?

  • A lutein, zeaxantin és mezo-zeaxanthin olyan karotinoid makulapigmentek, melyek elnyelik a nagy energiájú kék fényt, védik a szem retináját és fokozzák a vizuális teljesítményt. MIVEL A LUTEIN KÉPES ZEAXANTINNÁ ALAKULNI A RETINÁBAN, ILLETVE PREKURZOLA A MEZO-ZEAXANTHINNAK, MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ ÉS MINŐSÉGŰ LUTEIN, BIZTOSÍTJA A SZEMEK VÉDELMÉT.
  • Gyakori kék fénynek való kitettség esetén, mint napsugárzás, LED-ek és képernyő használat (okostelefonok, számítógép, televízió)
  • Öregedő szem; homályos látás, rövidlátás, távollátás
  • Makuladegeneráció, Szürkehályog, Diabéteszes retinopátia megelőzésére

Mikor ajánlott a LUTEIN PRO szemvitamin?

  •  Gyakori kék fénynek való kitettség esetén, mint napsugárzás, LED-ek és képernyő használat (okostelefonok, számítógép, televízió)
  • Öregedő szem; homályos látás, rövidlátás, távollátás
  • Makuladegeneráció, Szürkehályog, Diabéteszes retinopátia megelőzésére

VEGÁN TERMÉK, LAKTÓZMENTES, GLUTÉNMENTES
NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS AROMÁT
54 NAPRA ELEGENDŐ MENNYISÉG

További információért kattints a LUTEIN PRO szemvitamin oldalára ITT.

 

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.