Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN

Innovatív gyerek multivitamin, a felnövekvő generációnak fejlesztve!

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN - nagy adag szeretettel készült, amit anya és apa puszija mellé ajánlunk! Gyerekvitaminunk támogatja a 3-12 év közötti óvodás és kisiskolás gyermekek immunitását, segíti kognitív képességeik fejlődését, a koncentrációt, a tanulást, a gondolkodást és hozzájárul a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.

 

Natur Tanya innovatív junior multivitamin gyerekeknek

A Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN fejlesztése során több, igen fontos szempontot is figyelembe vettünk:

  • Az egyik természetesen az volt, hogy a leginnovatívabb hatóanyagokkal dolgozzunk. Ez 20 féle szerves tápanyaggal, köztük világszabadalommal védett vitaminokkal, fekete bodza és céklalé por kivonattal valósult meg.
  • A másik, hogy elkerüljük a cukrot, színezéket, tartósítószert, laktózt, glutént és gyerekvitaminunk független akkreditált labor által is bevizsgált legyen.
  • A harmadik cél, hogy az összetevők egymással szinergiában támogassák az immunegészség mellett a gyermekek egészséges fejlődését, a kognitív funkciókat, a tanulást, a koncentrálást és a csontnövekedést is.
  • A negyedik szempont, hogy a gyermekvitamin finom legyen, amit természetes eper aroma és természetes sztévia levelek biztosítanak.
  • Az adagolást a junior korosztály igényeinek megfelelően alakítottuk ki; 3-6 éves korig, illetve a 6-12 éves korosztály számára, hogy a mindennapi vitamin és ásványi anyag pótlás biztonságos legyen.   

Natur Tanya® JUNIOR MULTIVITAMIN – Puszi mellé ajánljuk! Bővebben ide kattintva »