Natur Tanya® FLÓRABIOTIKUM

Az első gomba eredetű probiotikum, prebiotikummal!

A FLÓRABIOTIKUM ismét egy tudatos Natur Tanya fejlesztés. Egy szinbiotikum, ahol a probiotikum és prebiotikum élettani tulajdonságai összegződnek. A flórabiotikumban nem bakteriális, hanem gomba eredetű probiotikum található, amit több mint 100 klinikai vizsgálatban elemeztek. A flórabiotikum másik összetevője egy olyan fermentált prebiotikum, mely elősegíti a probiotikus baktériumok növekedését, felgyorsítva így a gyomor és bél egészséges mikrobiom kialakulását.

Az első gomba eredetű probiotikum, prebiotikummal!

Mert van különbség probiotikum és probiotikum között!

Mivel egy probiotikum élettani tulajdonságai a DNS ujjlenyomatához köthetőek, tudatosan olyan probiotikumot választottunk a formulázáshoz, melynek teljes DNS genomja feltérképezésre került, és ami nemzetközi törzsgyűjteménybe is letétbe lett helyezve, egyedi azonosítószámmal.

Választásunk azért esett a bakteriális probiotikumok helyett gomba probiotikumra, mert egyre nagyobb gondot jelentenek az antibiotikum rezisztens baktériumok, melyek ha rezisztencia géneket hordoznak, azokat képesek átadni kórokozó baktériumoknak a bélmikrobiomban.

A Flórabiotikum azonban BIZTONSÁGOSAN FOGYASZTHATÓ ANTIBIOTIKUMOKKAL

  • segít a bélmikrobiom egyensúlyzavarából adódó akut és krónikus hasmenések, Candida-, E.coli, Salmonella, H. pylori (rezisztens lett az antibiotikumokra) fertőzésekkel szemben.

·        Ez a gomba probiotikum 10-szer nagyobb méretű, mint a patogén baktériumok

  • ·        A felszíne pedig ragadós, melyhez hozzátapadnak a kórokozók, melyeket ez után, emésztéssel távolítunk el
  • ·        Az olyan káros élesztőgombák ellen, mint amilyen a Candida, többféle, különböző gombaölő vegyületeket termel, hogy gátolja a szaporodásukat

·        Az összetevőket gyomorsav-ellenálló, növényi kapszulatok védi, ami a késleltetett hatóanyag leadásról is gondoskodik

  • ·       A garantált hatóanyagtartalom biztosításához a gyártás pillanatában 1 milliárddal több élőflórával töltik fel a kapszulákat

A flórabiotikumot 3 éves kortól fogyaszthatjuk, utazások alkalmával őt is csomagoljuk a bőröndbe, feltétlen használjuk antibiotikum kúra alatt, Candidafertőzés ellen, bármilyen eredetű hasmenés megszüntetésére, puffadások, gyomor és bélrendszeri panaszok esetén. 

FLÓRABIOTIKUM termékünk is független, akkreditált laborban is ellenőrzött, vegán, glutén- és laktózmentes formula, mesterséges színezék, tartósítószer és aroma nélkül.

További részletekért kattintsatok tovább a FLÓRABIOTIKUM termékoldalára!  

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.