Natur Tanya® CHILI TABLETTA

REFORMULÁZTUK ÚJGENERÁCIÓS, BÉLMIKROBIOMOT TÁPLÁLÓ ZSÍRÉGETŐ CHILI TABLETTÁNKAT!

Új Chili tablettánk olyan védjegyzett és mikrokapszulázott chili paprika kivonattal készül, ami mind a 3 termogenikus zsírégető chilivegyületet tartalmazza standardizálva (kapszaicin, dihidrokapszaicin és nordihidrokapszaicin), inulin prebiotikummal (Frutafit®) és EGCG antioxidánssal. 

Újgenerációs, bélmikrobiomot tápláló zsírégető Chili tabletta

Az összetevők testsúlycsökkentő hatása összefügg:

• a bélmikrobiom modulációjával

• a Firmicutes/Bacteroidetes arány helyreállításával

• a jólakottság érzésének növelésével és a

• termogenikus zsírégetéssel

Mindez fokozottabban bontja régi zsírszöveteket, csökkenti a bőr alatti és a szervek körüli zsigeri zsírokat, illetve számos anyagcsere útvonal szabályozásával serkenti az anyagcserét.

Tudtad? A bélmikrobiom kulcsfontosságú a testsúlycsökkentéshez.

A legfrissebb kutatások az elhízás kiváltó okát a bélmikrobiom összetételéhez kötik. Egy egészséges bélmikrobiom diverz, azaz sokféle hasznos baktériummal rendelkezik (fajtagazdag). A törzsek szintjén a Firmicutes és a Bacteroidetes baktériumok ideális aránya 1:1.

  • A megváltozott étrend (több zsír, szénhidrát és cukorfogyasztás) és életvitel (stressz, mozgáshiány) nagyban befolyásolja a bélmikrobiom összetételét, eltolja a Firmicutes/Bacteroidetes arányt.
  • Elhízásban csökken a kalóriafaló” Bacteroidetes törzsek mennyisége és megemelkedi a raktározó Firmicutes törzsek száma, ami megváltoztatja a gazdaszervezet anyagcsereútjait.  

Ez közvetlen szerepet játszik a lassú anyagcserében, a zsigeri zsírok gyarapításában, a sikertelen vagy jojó effektussal végződő fogyókúrákban, az inzulinrezisztenciában, a 2-es típusú cukorbetegségben, a zsírmájban és a magas vérnyomásban is.

A bélmikrobiom kutatások felülírják az eddig alkalmazott korlátozó vagy kalóriaszámláló diétákat elhízás esetén.

A súlykontroll ma már nem azt jelenti, hogy egyensúlyba hozzuk a táplálékbevitelt a kalórialeadással, hanem azt, hogy olyan táplálékokat fogyasztunk, amelyek jót tesznek a bélmikrobiomban élő, hasznos bélbaktériumainknak.

A bélmikrobiom összetétele étrenddel és életmódi változtatásokkal kedvező irányba befolyásolható. Az inulin, az EGCG és a chili paprika vegyületei, nagyszerű opciók a mikrobiom-barát testsúlycsökkentéshez!

Olvass tovább CHILI TABLETTA termékünkről, ide kattintva »


Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.