Multi 55 fermentált multivitamin csatlakozott a 10 millió Fa Alapítványhoz!

Faültetés és erdő biodiverzitás a Föld gyógyulásához 

A Natur Tanya Hungary Kft. egy magyar munkahelyet biztosító, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Minden kollégánknak fontos a klímavédelem. Közösen tűztük ki célul, az egyéni és munkahelyi túlfogyasztások csökkentését, továbbá a 10 millió fa alapítvány, magyarországi faültetés támogatását.                                                    

multi-55-fermentalt-multivitamin-biodiverzitas-10-millio-fa.jpg


Kampányokkal fogjuk folyamatosan felhívni a figyelmet arra, hogy az erdők biodiverzitása a legfontosabb lépések közé tartozik a klímavédelem érdekében.

Az alábbiakban nagyon röviden elmagyarázzuk, hogy kapcsolódik mindez a fermentált multivitaminunkhoz és azt, hogy az erdők védelme, hogy járul hozzá a Föld gyógyulásához. Köszönet kollégáinknak és a 10 millió fa alapítvány minden munkatársának!

A bélmikrobiomtól, az erdőkön át a földbolygó biodiverzitásáig  

A biodiverzitás, biológiai sokszínűséget jelent. Az egészséges élettereket az életformák változatossága adja. Az a biológia sokféleség, amit a fajok különbözősége hoz létre, és amit ökoszisztémának nevezünk.                                                                                                                                               

A bélmikrobiomtól, az erdőkön át a földbolygó biodiverzitásáig

Az ökoszisztéma egy komplex egyensúlyban lévő rendszer, ami létfontosságú az élethez.

Egy adott előhelyen minél változatosabb fajok élnek, annál sokszínűbb az élettér és annál életképesebb.

Az ökoszisztémák stabilitása az adott élőhely immunrendszere, része egy nagyobb egységnek, maga az élet, az egészség és a vitalitás.  

Biodiverzitás a bélmikrobiomban 

Az ember immunrendszere, általános egészsége és élettartama, a bélmikrobiom színességétől függ. Bélmikrobiomunk 500 baktériumfaj élőhelye, akik oda-vissza kommunikálnak az agyunkkal, az immunrendszerünkkel, egyensúlyban tartva a hormonokat, védve idegrendszerünket.

Biodiverzitás a bélmikrobiomban

 

A Multi 55 multivitaminban 36 féle színes és fermentált zöldség, gyümölcs és gyógynövény található. A színes fermentum színesíti a bélmikrobiomot is.

A diverzitást a hasznos baktériumok gyarapításával és a túlélő képességükhöz szükséges környezet biztosításával segítik.

Minél színesebb egy ember bélmikrobioma, annál egészségesebb, maga az ember.

Biodiverzitás az erdőkben

Az erdők immunrendszere az ott élő élőlényektől, mikroorganizmusok, gombák, növények, állatok faji sokszínűségétől és egyensúlyától függ. Az erdők fái is kommunikálnak egymással illatokkal, gyökereiken át pedig gombafonalakon keresztül.

Biodiverzitás az erdőkben

 

Az erdők ökoszisztámája köti meg a széndioxidot és jó minőségű levegőt termel minden élőlénynek.

Az erdők főszereplők az éghajlat szabályozásában, az üvegház hatású gázok és a hőmérséklet csökkentésében, a szén és a víz körforgásának folyamatában.

Biodiverzitás a földbolygón

Bolygónk immunrendszere az élőhelyek biológiai változatosságától, az ökoszisztémák stablitásától függ. Az erdőkben élő aljnövényzet, fák, madarak sokszínű közösségétől, a rétek és termőföldek gazdagságától (talaj mikroorganizmusok, növények, kétéltűek, méhek), vizeink biodiverzitásától (korallok, halfajok, hüllők, puhatestűek, algák).

Biodiverzitás a földbolygón


Az emberi társadalmak élete, életminősége és élethossza a földbolygó biodiverzitásától függ.

A földbolygó egymásra épülő ökoszisztémái alapvető létszükségleteinket nyújtják a levegő állandó kémiai összetételével, élelmiszerekkel, gyógyító növényekkel, kirándulóhelyekkel, melyek testi, lelki, szellemi egészségük biztosítékai.

Mit okoz a biodiverzitás folyamatos csökkenése?

A talaj, a vizek és a levegő szennyezése, a gátak építése, a mocsarak lecsapolása, az erdőírtások, a háborúk, mind klímakatasztrófák felé visznek. Ez tapasztalható napjainkban, és ez a bolygó minden élőlényre hatással van.

Mit okoz a biodiverzitás folyamatos csökkenése?

 

A levegő és talaj összetételének megváltozása, az elsivatagosodás, a terméshozam csökkenés, járványok, árvizek, extrém időjárás, aszályok és pusztító erdőtüzek…

…mind azt jelzik, hogy meg kell gyógyítanunk a Földet, a Föld immunrendszerét!

Támogasd az immunrendszered, támogass egy színesebb jövőt!

Mivel a biodiverzitás a földi élet alapja, az embernek meg kell tanulnia egyensúlyban élni a természettel. A kibillent egyensúly visszaállításához legfontosabb teendőnk az erdők sokszínűségének megőrzése. 

Támogasd az immunrendszered, támogass egy színesebb jövőt!

Az erdők biodiverzitásának javítása nélkülözhetetlen földi jövőnk szempontjából.

A klímavédelemhez az erdők élőhelyeinek helyreállítására van szükség.

Egybefüggő, nagy és öreg őshonos erdőkre! - ezért minden Multi 55 fermentált multivitamin vásárlásával a 10 millió fa alapítvány faültetését is támogatod!

Natur Tanya®
Élj a természettel!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.