Magas E-vitamin tartalmú vegán testolajok

Magas E-vitamin tartalmú, vegán testolajaink aromaterápiás kényeztetésben részesítenek és luxus életérzéssel töltenek el.

Magas E-vitamin tartalmú, vegán testolajaink aromaterápiás kényeztetésben részesítenek és luxus életérzéssel töltenek el.

A többfunkciós testolajok tökéletesek arcápoláshoz, testápoláshoz, masszázsolajként, fürdőolajként, ragyogást kölcsönöznek a hajnak, arcszőrzetnek és táplálják a körmöket is.

Minden bőrtípusnál alkalmazhatók, nem tömítik el a pórusokat, mélyen hidratálnak, táplálnak, segítenek késleltetni a bőröregedést és megőrizni a bőr egészségét.

VEGÁN, 100% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK, MAGAS E-VITAMIN TARTALOM

TÖBBFUNKCIÓS 5 AZ 1-BEN KOZMETIKUMOK:

  • arcápolás

  • testápolás

  • masszázsolaj

  • fürdőolaj

  • hajolaj

Érzéki csábítás

natur-tanya-erzeki-csabitas-testolaj.jpg

Ellenállhatatlan narancsvirág illat, ami hosszú ideig megmarad a bőrön. Komponensei bőrfiatalítók és felpiszkálják az erotikus energiákat, ami tökéletessé teszi romantikus pármasszázsokhoz is.

Olvass az Érzéki csábítás testolajról bővebben ITT!

 


Üde bőrápoló

natur-tanya-ude-borapolo-testolaj.jpg

Édeskés-fűszeres tisztaságot idéző illatú, anti-aging vegán kozmetikum, ami segít felfedezni a terápiás olajok fiatalító erejét. Fürdőolajként támogatja a belső egyensúlyt, hajolajként erőt ad a hajnak. 

Olvass az Üde bőrápoló testolajról bővebben ITT!

  


Élénk frissesség

natur-tanya-elenk-frissesseg-testolaj.jpg

Varázslatos illat, elképesztő bőrregeneráló tulajdonság! Élvezze a szőlőmag, kukoricacsíra és indiai citromfű olajkeverék bőrfeszesítő, öregedésgátló és frissítő tulajdonságait. 

Olvass az Élénk frissesség testolajról bővebben ITT!

  


Lazító lendület

natur-tanya-lazito-lendulet-testolaj.jpg 

Friss, fűszeres illattal javítja a bőr szerkezetét, intenzíven hidratál és táplál. Felragyogtatja a színét, tónusát és erejét vesztett bőrt. Egy frissítő masszázs során izomlazító, hajolajként hajnövesztő.

Olvass a Lazító lendület testolajról bővebben ITT!

  


Erdei pihenés

natur-tanya-erdei-pihenes-testolaj.jpg

Életteli erdő illat, ami tonizálja az arcbőrt, javít a kötőszövet tónusosságán és a petyhüdt bőr megjelenésén. Egy frissítő masszázs során fokozza a vérkeringést és hozzájárul a reumás és ízületi fájdalmak csillapításhoz.

Olvass az Erdei pihenés testolajról bővebben ITT!

  


Lila nyugalom

natur-tanya-lila-nyugalom-testolaj.jpg 

Lágy virágillata hosszú ideig megmarad a testen és a hajon is egyaránt. Összetevői támogatják a bőr védelmét, segítik csökkenteni a bőr irritációját, gyulladását és lassítják a bőr öregedési folyamatát.

Olvass a Lila nyugalom testolajról bővebben ITT!

 

Kényeztesd a lelked, miközben a bőrödet ápolod!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.