Natur Tanya® KALCIUM-BISZGLICINÁT

Itt a kalcium leghatékonyabb vegyületi formája

Megérkezett a Natur Tanya® KALCIUM-BISZGLICINÁT, a kalcium leghatékonyabb vegyületi formája, mely 181,8%-kal jobban felszívódik és magasabb a biohasznosulása a leggyakrabban használt szerves kalcium-citráttal vagy egyéb formákkal, például karbonáttal összehasonlítva. 

Itt a kalcium leghatékonyabb vegyületi formája

Milyen további előnyökkel bír a biszglicinát formula?

  • A kalcium-biszglicinát alacsony molekulatömegének köszönhetően gyorsan halad át a bélfalon és nem kapcsolódik össze egyéb gátló élelmiszer összetevőkkel, mint a fitátok vagy oxalátok. Ezt azt jelenti, hogy ez a kalcium forma nem okoz oxalát típusú veseköveket és nem okoz kalcium lerakódásokat sem az erek falán.

Miért Natur Tanya® KALCIUM-BISZGLICINÁT?

A szinergista összetevők között a D-vitamin tovább segíti a kalcium-biszglicinát bélrendszeri felszívódását, majd fenntartja a megfelelő kalciumszintet a vérben, csökkenti a vese kalcium kiválasztását, és szabályozza a csont metabolizmust. A 9 világszabadalommal rendelkező BioPerine® (fekete bors kivonat), szintén segíti a kalcium vékonybélből való felszívódását, de biohasznosulását is, mivel a kalciumot aktív szállítással viszi el a vérből a csontsejtekig. 

  • A Natur Tanya® KALCIUM-BISZGLICINÁT független, akkreditált laborban bevizsgált kiegészítő. A vizsgálati eredmény megerősíti, hogy a címkén feltüntetett kalcium hatóanyagtartalom a valóságnak megfelel és egyben az európai uniós szabályozásnak, így biztosítva az optimális élettani hatás elérését.

Tudj meg többet a Natur Tanya® KALCIUM-BISZGLICINÁT előnyeiről, a kalcium pótlás szükségleteiről és a helyes alkalmazás menetéről ITT.

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.