Januári fogadalmak, amiket segítünk betartani!

Így segítik az újévi fogadalmak betartását az étrend-kiegészítők!

„Új Év, új Élet, új Én!”- szeretjük a szilveszteri fogadalmakat, hiszen magukban hordozzák a testi, lelki, szellemi megújulás lehetőségét, az életigenlést és mindig kapcsolatban állnak egészségünkkel illetve szépségünkkel. Legtöbben a fogyást célozzák meg, mások az állóképesség javítását és az élvezeti szerek elhagyását vagy éppen azt, hogy komplexebben fognak odafigyelni a jövőben az öregedési folyamatok késleltetésére.

 Így segítik az újévi fogadalmak betartását az étrend-kiegészítők!

Tapasztalatunk az, hogy ez a pozitív energia sokáig kitart, ha a változtatások gyors eredményt hoznak. Az eredmények pedig valóban felgyorsíthatók, ha fogadalmaink mellé célzott étrend kiegészítőket is választunk. Most ezekből mutatunk nektek párat a fogadalmakhoz illően!

„Visszafordítom az idő kerekét”

Akkor indul el az öregedés, ha mozgásunk rugalmatlan és merev lesz, ha memóriánk cserbenhagy, ha nem pattanunk ki reggel az ágyból, fáradtak vagyunk és bőrünk fakó. A friss és egészséges élelmek, a rendszeres testmozgás és a meditáció mellett, ilyenkor a folyamat felgyorsítható méregtelenítéssel!

natur-tanya-puridren-koncentratum-2022.jpg

A Puridren® főzet 12-féle méregtelenítő és salaktalanító gyógynövényt koncentrál. Csak vízhez kell adni és inni egész nap. Megnöveli az energiaszintet, felgyorsítja az anyagcserét, élesíti az elmét, fiatalosabb lesz mozgásunk és széppé, feszessé varázsolja a kötőszövetet!

Tovább a részletekre!

„Lefogyok végre a hasamról”

A hasi elhízás ellen nagyszerű megoldás a szénhidrátok csökkentése és a rendszeres testmozgás. A gyors eredményekhez azonban a máj és a vastagbél tisztításról, illetve a bélflóra táplálásáról sem szabad megfeledkezni, hiszen kulcsa a gyors sikereknek!

lipo-plusz-2022.jpg

A Lipo+ főzet 12 haslapító gyógynövényt és bélflóra-építő prebiotikumot koncentrál. Megtisztítja a vastagbelet és a májat, táplálja a bélflórát, ami csökkenti a has és a csípőtájéki úszógumikat. Megszünteti a gázosodást, puffadást és az emiatt lelassult anyagcserét!

Tovább a részletekre!

„Többet fogok sportolni!”

A rendszeres testmozgás nélkülözhetetlen a hosszú és egészséges élethez. Csak elkezdeni nehéz szokták mondani, de utána már élni sem tudunk nélküle. A kezdésen sokat lendítenek a sav-bázis egyensúlyt támogató ásványi anyagok, melyek energizálnak és csökkentik az izomfájdalmakat.

szerves-koral-por-2022.jpg

Bármelyik sport mellett is tesszük le a voksunkat, a Natur Tanya ® korall por segítségünkre lesz. Dúskál az ásványi anyagokban és tökéletes 2:1 arányú kalcium és magnézium forrás. Lúgosít, megelőzi a csontritkulást, energiát ad és csökkenti a kifáradást.

Tovább a termékoldalra!

„Elhagyom a szintetikus kozmetikumokat!”

Az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej bőre nagyon is árulkodik korunkról. A szintetikus kozmetikumok bőrön keresztül felszívódva még a hormonrendszert is képesek összezavarni és bizonyítottan nem lassítják jobban az öregedési folyamatokat, mint a természetes szerves anyagok.

natur-tanya-csipkebogyomag-olaj-2022.jpg

„Szeretem egész éjszakára fent hagyni a csipkebogyómag olajat. Tele van sokféle antioxidánssal, és sejt szinten is fiatalítja a bőrt. Este felkenem, és reggel ragyogó arccal ébredek.” (Miranda Kerr) A csipkebogyómag olaj egyszerre táplál, hidratál és fiatalít, sőt meg is ehető!

Tovább a termékoldalra!

„Megállítom a hajhullást, visszaszerzem a hajkoronám!”

Amikor az évek alatt szépen, lassan csökken a copf átmérője és megkeserít a hajhullás, az nem csak esztétikai kérés, hiszen lelki panaszokat is okoz. Az egészséges táplálkozás és külsőleg használt kozmetikumok azonban sokszor kevésnek bizonyulnak, ilyenkor különösen fontos a belső táplálás.

natur-tanya-szerves-szepseg-vitamin-2022.jpg

Ha elvékonyodott és hullik a hajkorona, ideje elővenni egy hathatós belső kezelést a legfontosabb 19 féle célzott tápanyag segítségével. A szerves szilícium alapú szépségvitaminnal két legyet is üthetünk egy csapásra, hiszen a haj dúsítása mellett a bőrszerkezetet is javítja.

Tovább a termékoldalra!

„Elég volt a kényszeres evésből!”

A nassolás és kényszeres evés vagy csipegetés az óvatosan felkúszó plusz kilók kiváltó oka. Nem véletlen, hogy sokan ezzel a függőséggel szakítanának az új évben. Nem csak a súlyunk, de egészségünk is múlik rajta. A gyorsabb eredményekhez hozzásegít a klorogénsav.

szerves-zoldkave-2022.jpg

A klorogénsav a zöld kávébab természetes antioxidánsa, ami erősteljesen csökkenti az éhségérzetet, a nassolást és kényszeres evést. Ráadásul fokozza az anyagcserét, ellát energiával, akadályozza a zsír felszívódását és serkenti a zsíranyagcserét a májban.

Tovább a termékoldalra!

„Jobban figyelek az egészségemre!”

Az általános egészségnél nincs fontosabb és erre bőven megtanított minket az utolsó két év is. Az egészség; tápanyagok sokfélesége, rendszeres testmozgás és lelki, szellemi harmónia keveréke. A teljesen természetes tápanyagok sejtszinten újítanak meg, gyorsan látható eredményekkel.

koivu-bio-nyirfanedv-2022.jpg

A nyírfák törzséből csapolt nyírfanedvet a természet kínálja az egészséges immunitáshoz (akár alul, akár túlműködik), a hormonális egyensúlyhoz, az erőnlét javításához és általános egészségünk megőrzéséhez, már csecsemőkortól. Még rezgései is támogatják az öngyógyítást!

Tovább a termékoldalra!

További 10 tipp az újévi fogadalmak és megújulásod sikeréhez!

  1. Napi 15 percet sétálni fogok a szabadban.

  2. Legkésőbb este 11-kor már aludni fogok.

  3. Havonta legalább 1 könyvet elolvasok.

  4. Lefekvés előtt 1 órával már nem mobilozok.

  5. Nem ebédelek az íróasztalnál.

  6. Megszabadulok azoktól a ruháktól, amiket nem hordtam legalább egy éve.

  7. A napot egy pohár vízzel indítom és nap közben elég vizet iszom. (20 testsúlykilónként napi 1 litert)

  8. Minden nap mosolyogni fogok.

  9. Beveszem a szükséges vitaminjaimat.

  10. Egyszer az évben tartok egy közösségi média-mentes hetet.

Ti melyiket fogjátok betartani?

Egészséges 2022-t kíván a Natur Tanya® mindenkinek!