Fogyj a legjobb zsírégető italokkal!

Észrevetted már, hogy nyáron könnyebb a fogyás? Igen, mert ilyenkor kevesebbet eszünk, és lényegesen többet iszunk.

Mivel a mérleg nyelvét ilyenkor a legkönnyebb lefelé mozdítani, azt javasoljuk, hogy zsírégető italokkal oltsd a szomjad, hogy még inkább kiaknázd ezt az időszakot, egy sokkal hatékonyabb fogyókúra érdekében!

Fogyj a legjobb zsírégető italokkal!

Gyere, és kövesd az alábbi 3 lépést!

zsiregeto-ital-fogyas-puridren-lipo.jpg

1. A legerősebb fogyókúrás gyógynövények!

Akár zsírégető teát is választhatnál, hogy felpörgesd a fogyást, de azokkal két gond is van: elkészítésük nagyon körülményes, hiszen azokat forrázni, szűrni kell, ráadásul hatóanyag tartalmuk is igen alacsony. Ezen felbuzdulva mi inkább koncentráltunk gyógynövényeket, melyeket készen kínálunk és csak vizet kell hozzájuk adni.

Összeválogattuk a legerősebb zsírégető gyógynövényeket, melyek kifejezetten a hasi- és csípőtájéki úszógumikat apasztják, és megszületett a Lipo+ lapos has koncentrátum. Majd újabb 12 gyógynövényt vettünk elő, melyek az anyagcsere serkentésből és kötőszövet feszesítésből veszik ki részüket, ezek kerültek Puridren® salaktalanító főzetünkbe.

zsiregeto-ital-fogyas-puridren-lipo-koktel.jpg

2. Készíts belőlük zsírégető koktélokat!

A zsírégető koncentrátumokból hihetetlenül egyszerű koktélt készíteni. Fogj két nagy poharat és töltsd fel vízzel. Az egyik pohárhoz adj egy adagolókupak Puridren® főzetet, a másikhoz pedig adagolj a Lipo+ koncentrátumból! A koktél alap máris kész, és azok bár máris tökéletesen fogyaszthatók, arra kérünk, hogy itt még ne állj meg.

Ezután jöjjön a plusz ízesítés és díszítés. Szeletelj uborkát, lime-ot, narancsot vagy citromot, és dobd a koktélokba. Majd adj hozzá egy kis mentalevelet, citromfüvet, sőt a jégkockákat se felejtsd el. Most jön a kényelmesebb rész. Pihenj kicsit a medence partján és koktélozz! A fogyókúrás italok nagyszerűen hűsítenek, miközben zsírégető tulajdonságaik is érvényesülnek.

zsiregeto-ital-fogyas-puridren-lipo-gyogynoveny.jpg

3. Párosítsd ezeket a fogyókúrás italokat!

A két fogyókúrás-zsírégető italt külön-külön, és együtt is fogyaszthatod. Azonban, ha nagyobb súlyfelesleggel rendelkezel, mindenképpen érdemes őket együtt kortyolgatni. A maximális hatást úgy érheted el, ha nem alkalomszerűen, hanem kúraszerűen, legalább 60 napig iszogatod őket.

Ilyen egyszerű és könnyű ledobni néhány felesleges kilót a nyáron. Koktélozni pedig társaságban az igazi, ezért kínálj meg másokat is belőlük!

Váljék karcsúsításotokra! 

A zsírégető-fogyókúrás italokat keresd viszonteladó partnereinknél! Találd meg a hozzád legközelebbit ITT!»