Egészséget ajándékba #7: vegán és vega étrend-kiegészítők

Az ideális karácsonyi ajándékok beszerzése sok utánajárást igényel. Mi az, amit az ajándékozott szeret, mi az, amire szüksége van? Cikksorozatunkban összeillő termék szetteket állítottunk össze, amik megkönnyíthetik az ajándék beszerzést.

Egészséget ajándékba #7: vegán és vega étrend-kiegészítők 

Egy vegán vagy vegetáriánus számára nem csak az étrend-kiegészítő hatásfoka számít, hanem az is, hogy összetevői között, illetve előállítása során semmilyen állati összetevő ne kerüljön bele. Nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot a vegánok számára.

Szerves vas

 Szerves vas

A vas nagy mértékben járul hozzá az oxigén-szállításához.

Az oxigén hiánya fáradsághoz és kimerültséghez vezet. Vaspótlással azonban sokat javíthatunk a helyzeten. És miért szerves vegán vas? A világszabadalommal védett, sejtszinten hasznosuló vas-biszglicinát forma nem okoz gyomorpanaszokat, nem irritálja a belek nyálkahártyáját. Akkreditált laborban bevizsgált termékünk magas hatóanyagtartalommal – 28 mg aktív vas adagonként – járul hozzá a jól-léthez.

Szerves vegán spirulina

Szerves vegán spirulina 

Fogyókúrához, fehérjeforrásként és vitaminbombának: a spirulina algát szupertápláléknak is szokták nevezni, mert vitamin- és ásványi anyag tartalma rendkívül magas.

A, C, D, E és B-vitaminok magas koncentrációban találhatók benne. Fehérjetartalma rendkívül magas, 3-szor jobb protein forrás, mint a marhahús. Zöld színét magas klorofill tartalmának köszönheti, többek között emiatt erős méregtelenítő. Antioxidáns tartalma 4-szerese az áfonyáénak.

Vegán fehérjepor

 Vegán fehérjepor

Zsírégetés, hormonegyensúly, emésztőrendszer egészsége: ez a növényi fehérjepor 100%-ban kendermagból készül.

Nem okoz puffadást, jól szívódik, és hasonló mennyiségű fehérjét tartalmaz, mint a marha- vagy bárányhús, ráadásul élelmi rostban is igen gazdag. Ez a komplex fehérjeforrás fokozza a zsírégető potenciált, kiegyensúlyozza a hormonháztartást, javítja az immunválaszokat, erőt ad az izmoknak és stabilitást a csontoknak.

Vegán D3-vitamin csepp rénszarvaszuzmóból

Vegán D3-vitamin csepp rénszarvaszuzmóból 

A rénszarvaszuzmó gazdag természetes módon előforduló D3-vitaminban.

Környezetvédő- és fenntartható módon lehet begyűjteni, és természetes módszerrel lehet belőle kivonni a D3-vitamint. Abszolút vegán, teljesen íztelen, és már 3 éves kortól fogyasztható a család bármely tagja számára. Természetes alternatíva az iparilag előállított D3-vitaminokkal szemben!

+1 PRO TIPP: Szerves C-por

Szerves C-por 

A vegán 1000 mg C-vitamin tartalmú C-vitamin italporunk íze isteni finom, citrusos-gyömbéres.

Ha egy mérőkanálnyit 2 dl vízhez, gyümölcsléhez, vagy langyos teához adsz, gyors energiát biztosít. Már 3 éves kortól támogatja az immunrendszer egészségét. Az azonnal oldódó por könnyen adagolható a dobozban található mércével. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, -színezéket és -aromát.