Egészséget ajándékba #4: sport és állóképesség étrend-kiegészítők

Az ideális karácsonyi ajándékok beszerzése sok utánajárást igényel. Mi az, amit az ajándékozott szeret, mi az, amire szüksége van? Cikksorozatunkban összeillő termék szetteket állítottunk össze, amik megkönnyíthetik az ajándék beszerzést.

Egészséget ajándékba #8: sport és állóképesség étrend-kiegészítők

Köztudott, hogy a helyes táplálkozás fokozhatja a sportteljesítményt.

A jól megtervezett, tápláló étrendnek a sportoló vitamin- és ásványi anyag szükségleteinek nagy részét ki kell elégítenie, és elegendő fehérjét kell biztosítania az izomnövekedés és -javulás elősegítéséhez.

Bio nyírfanedv

Bio nyírfanedv 

A Nordic Koivu®, a nyírfák csapolásával nyert bio nyírfanedv, természetes izotóniás folyadékként tökéletes a sportolók részére.

Nem csak az elvesztett folyadékot pótolja, de kolloidális összetevői az izmokat is gyorsan regenerálják, és még az ásványi anyagokat is pótolják Nem nehezíti el a gyomrot, ugyanakkor erőt ad a fokozott terheléshez, és csökkenti az izomláz kialakulását. Nem tartalmaz adalékanyagokat, konzerválószereket, és hőkezelésnek sincs kitéve. Pont olyan, ahogy a természet előállította.

Porckopás csomag: Szerves C ULTRA és Szerves Zöldkagyló kivonat

Porckopás csomag: Szerves C ULTRA és Szerves Zöldkagyló kivonat 

Sportsérülések regeneráláshoz és az erős csontokhoz-porcokhoz: Porckopás-csontritkulás elleni csomag.

Az Új-Zélandi zöldkagyló hatását a benne található glükozaminoglikánoknak (GAG) köszönheti, amik stabilizálják a csontszerkezetet, pótolják az ízületi nedvet, növelik a csontsűrűséget, és meggátolják a porckopást. A C-vitamin támogatja a GAG-ok biológiai hasznosulását, és önmagában is hozzájárul az porcok, és csontok egészségéhez.

Szerves korall por

Szerves korall por 

A Szerves korall por 2:1 arányú, a szervezet számára jól hasznosítható kalcium és magnézium forrás.

Csökkenti a fáradtságot, támogatja a csontok egészségét, és hozzájárul az elektrolit egyensúlyhoz. Az azonnal oldódó, mesterséges tartósítószer-, színezék-, és aroma mentes italpor fokozza a fizikai teljesítményt és ellensúlyozza a mindennapi stressz hatásait.

Omega 3-6-9

 Omega 3-6-9

Fogyókúrázóknak és aktív életmódót követőknek.

A Szerves Omega 3-6-9 komplex olyan innovatív készítmény, mely az értékes zsírsavakat 3-féle különböző olajból – borágó-, krill és lazacolajból – biztosítja. Javítja a regenerációt azáltal, hogy csökkentik az izmokban a gyulladásokat. Az EPA és a DHA zsírsavak hozzájárulnak a megfelelő szív és agyműködés fenntartásáhz és a normál látás megőrzéséhez.

+1 PRO TIPP: ACAI berry koncentrátum

 ACAI berry koncentrátum

Az Açainak van az egyik legnagyobb antioxidáns tartalma az ember által ismert ételek között.

A gyümölcsből készült sötétlila színű ital általánosan javítja a fizikai- és szellemi teljesítményt. A brazil sportolók évtizedek óta használják, hogy elég energiájuk legyen átverekedni magukat egy-egy kimerítő versenyen.

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.