Egészséget ajándékba #2: fogyókúrához és narancsbőr ellen

Az ideális karácsonyi ajándékok beszerzése sok utánajárást igényel. Mi az, amit az ajándékozott szeret, mi az, amire szüksége van? Cikksorozatunkban összeillő termék szetteket állítottunk össze, amik megkönnyíthetik az ajándék beszerzést.

nt-oszi-teli-e-mail-sorozat.jpg

Az egyik leggyakoribb újévi fogadalom a fogyókúra szokott lenni, de sok nő szenved a combon és a hátsón megjelenő narancsbőrtől is. Ha úgy érzed, hogy eddig semmi sem segített igazán, akkor vedd fel a harcot a plusz kilókkal és a cellulittal egy komplex program keretében:

  • Változtass étrendeden!
  • Mozogj rendszeresen!
  • Ellensúlyozd a stresszt!
  • Igyál bőségesen!

És alkalmazd ezeket a kiegészítőket!

Zsírégető Chili csomag

Zsírégető Chili csomag

A legtöbb kutatási bizonyítékkal rendelkező természetes zsírégető hatóanyagot – chili paprika kapszaicinjét – koncentrálva tartalmazó Chili tablettát és Chili gélt találod a Zsírégető Chili Csomagban.

A gél termogenikus zsírégetését már az első felkenés után tapasztalni lehet a kötőszövet feszesítésén keresztül! A tablettánkként 15db chilipaprikát tartalmazó kivonat pedig a zsírégetés mellett az étvágycsökkentésből is kiveszi részét! Plusz előnye, hogy egy speciális szabadalomnak köszönhetően sem mellékhatásoktól, sem irritációktól nem kell tartanod.

Vízhajtó Diurerbe italok

Vízhajtó Diurerbe italok 

A narancsbőr akkor alakul ki, amikor a méreganyagok és a folyadék nem ürülnek ki rendesen a nyirokrendszeren keresztül, és visszamaradnak a szövetekben, ahol duzzanatot, ödémát keltenek.

Tehát a megoldás a vízvisszatartás megszüntetése, melyet a Diurerbe Forte® italkoncentrátumokkal érhetünk el! Olyan gyógynövényeket koncentrálnak, amik csökkentik a vizes típusú-, és hormonális elhízást, visszaszorítják a vízvisszatartást és a cellulit mennyiségét. Ananász, citrom és gránátalma ízben is kapható.

Májtisztító Hepa Detox

Májtisztító Hepa Detox 

A máj állapota szorosan összefügg a hasi zsírszövet mennyiségével és a has-csípő körtérfogatával.

A máj nem megfelelő működését, telítettségét jelzi többek között a puffadás, a kiálló gyomorfal, haspuffadás és a hasi úszógumik. A Hepa Detox koncentrátum 12-féle célzott összetevője májméregtelenítő gyógynövényeket és vitaminokat egyesít, amik elősegítik az emésztést, csökkentik a puffadást, fokozzák a máj működését, és regenerálja a májsejteket.

Vegán Gyomorbarát rost

Vegán Gyomorbarát rost 

A prebiotikus rostok fogyasztása segít szabályozni az étvágyat, csökkenti az éhséget, és teltségérzetet biztosít.

Az ételek glikémiás indexének csökkentésével segít kontrollálni a vércukorszintet és csökkenteni az összkoleszterin szintet. A vízben oldható vegán gyomorbarát rostot indiai guarbabból enzimatikusan állítják elő, a legérzékenyebb bélrendszer is jól tolerálja és hozzájárul a hasi zsírszövet csökkentéséhez. Azzal is támogatja az egészséges súlykontrollt, hogy elősegíti a tápanyagok felszívódását.

+1 PRO TIPP: masszázskesztyű és lélegző kozmetikai fólia

 Masszázskesztyű és lélegző kozmetikai fólia A Zsírégető Chili csomag eredményességét tovább növelheted, ha fürdés közben masszázskesztyűvel átdörzsölöd a problémás területeket, amivel felélénkíted a vérkeringését. A chili gél felkenése után pedig lélegző kozmetikai fóliával tekerd körbe magad, így a hatóanyagok a mélyebb rétegekbe is eljuthatnak.
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.