Egészséget ajándékba #6: felnőtt immunerő

Az ideális karácsonyi ajándékok beszerzése sok utánajárást igényel. Mi az, amit az ajándékozott szeret, mi az, amire szüksége van? Cikksorozatunkban összeillő termék szetteket állítottunk össze, amik megkönnyíthetik az ajándék beszerzést.

Egészséget ajándékba #6: felnőtt immunerő

A kiegyensúlyozott immunrendszer kulcsfontosságú ahhoz, hogy megvédjük szervezetünket a betegségektől.

Közismert, hogy az első védelmi vonal az egészséges életmód: a megfelelő étkezés, minőségi alvás, rendszeres testmozgás és a stressz levezetése jelentősen csökkenti a megbetegedések kockázatát. Természetesen egyetlen táplálék-kiegészítő sem gyógyítja a betegségeket, de a megfelelő étrend segíthet felkészíteni a szervezetet a betegségek elleni jobb küzdelemre.

Gránátalma koncentrátum

 Gránátalma koncentrátum

A gránátalma igazi vitaminbomba a testnek!

A magjainak és gyümölcshúsának koncentrálásával készült ital rendkívül gazdag sejtvédő-, immuntámogató- és szívvédő antioxidánsokban. A Natur Tanya® 100%-os gránátalma italkoncentrátum még organikus szelént is tartalmaz, ami fokozza az antioxidánsok jelenlétét és pozitív élettani hatását.

Alkoholmentes propolisz csepp

Alkoholmentes propolisz csepp 

A propolisz a természet saját „bio-fertőtlenítője”, amit a méhek hatékonyan vetnek be a vírusok és baktériumok ellen.

A propolisz termékek közül is kiemelkedik az alkoholmentes E.P.I.D® propolisz csepp, ami hihetetlen sűrűségét egy szabadalommal védett kivonási technikának köszönheti. Már az állaga és illata is árulkodik az extra polifenol tartalomról, melynek egyedülálló biohasznosulása tesztekkel is igazolt. Az egyedi kivonási technika gondoskodik arról is, hogy a propolisz csepp megőrizhesse közel 300-féle, egymással szinergiában álló, egészségtámogató vegyületét.

Szerves C Ultra C-vitamin

Szerves C Ultra C-vitamin

A nagyobb vitaminszükséglet és immunvédekezés idején ULTRA erős C-vitaminra van szükség!

Az 1500mg nyújtott felszívódású, csipkebogyós SZERVES C-ULTRA C-vitamin fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A nyújtott felszívódást akkreditált laborvizsgálatok támasztják alá! Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül készült vegán termék.

Szerves D3+K2

 Szerves D3+K2

A nagy dózisú D3 és K2 vitaminok a csontok- és ízületek egészsége mellett fokozzák teljesítőképességünket, támogatják hormonális egészségünket, immunrendszerünk válaszait, szív- és érrendszerünk védelmét, illetve javítják hangulatunkat is.

Testünk szinte minden sejtje rendelkezik olyan receptorral amin keresztül D-vitamint vesz fel annak érdekében, hogy egészségesen működhessen. A D3 és K2-vitaminok egymással szinergiában állva segítik a szervezet működését.

+1 PRO TIPP: FERZYM probiotikum prebiotikummal

FERZYM probiotikum prebiotikummal 

Együnk probiotikumot, mert az immunrendszer 70%-át a bélflóra adja!

A bélflórában élő hasznos bélbaktériumok az immunrendszert ellenanyag-termelésre késztetik, antibakteriális vegyületeket, gyulladáscsökkentő anyagokat, vitaminokat termelnek, és segítik a nyomelemek (kalcium, vas, magnézium) felszívódását. Tejsavtermelésük gátolja a rossz baktériumok, vírusok, gombák és paraziták szaporodását, illetve számos méreganyag és allergén felszívódását. Hatalmas a szerepük a behatoló kórokozók elleni küzdelemben!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.