Egészséget ajándékba #8: babatervezés neki és neked

Az ideális karácsonyi ajándékok beszerzése sok utánajárást igényel. Mi az, amit az ajándékozott szeret, mi az, amire szüksége van? Cikksorozatunkban összeillő termék szetteket állítottunk össze, amik megkönnyíthetik az ajándék beszerzést.

Egészséget ajándékba #4: babatervezés neki és neked

A tudatos gyermekvárás már a babatervezéskor kezdődik.

Az életmódbeli és étkezési változtatások célja a megfelelő termékenységi állapot elérése. A babatervezési étrend összeállításának lényeges eleme bizonyos – a termékenységet elősegítő – mikrotápanyagok nagyobb bevitele mind a nők, mind a férfiak számára.

Méhpempő

Méhpempő 

A méhpempő indítja be a méhkirálynő petefészkeinek működését.

Úgynevezett pro-hormonokat, vagyis előhormonokat tartalmaz, ezért az emberi szervezet képes belőle előállítani olyan hormonokat, amikre szüksége van: ha kell, akkor ösztrogént, ha kell, tesztoszteront, progeszteront vagy éppen inzulint.  A jó minőségű, friss méhpempő rendszeres fogyasztása elősegíti a hormonháztartás egyensúlyát. Gyermekvállalás előtt álló hölgyeknek és uraknak egyaránt javasolt a fogyasztása.

Női egyensúly komplex

 Női egyensúly komplex

Speciálisan a nők számára kifejlesztett komplex készítményünk 8-féle célzott és szinergista összetevőt koncentrál a hormonális szabályozáshoz és a normál termékenység-, illetve szaporodás fenntartásához.

A finom, vegyes gyümölcs ízű, por formájú komplex természetes sztévia édesítőszerrel, színezék hozzáadása nélkül készül. Független labor által bevizsgált étrend-kiegészítő.

Bioaktív folát

Bioaktív folát 

A folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.

Az alacsony anyai folátszint a fejlődő magzat velőcső-záródási rendellenesség kialakulásának az egyik kockázati tényezője. A jótékony hatás napi 400 µg, a fogamzást megelőzően legalább egy hónapig, és a fogamzást követően három hónapig folytatott kiegészítő folátbevitellel érhető el. A világszabadalommal védett, legújabb, 4. generációs folátot szervezetünk további biológiai átalakítás nélkül fel tudja használni.

Saw Palmetto komplex

Saw Palmetto komplex 

A népi gyógyászatban évszázadok óta használják a fűrészpálmát a nemi vágy fokozására, valamint a spermiumtermelés serkentésére.

A vitaminkomplexben található fűrészpálma kivonat és szerves cink növeli a férfiak vitális energiáját és fokozza termékenységüket. Mindez a kisvirágú füzike és csalángyökér gyógynövények prosztataszövet újraépítő tulajdonságainak is köszönhető. Érdekesség, hogy számos orvos-természetgyógyász női potenciazavarok kezelésében is a fűrészpálma kivonatot javasolja.

+1 PRO TIPP: Szerves Mega OMEGA-3

Szerves Mega OMEGA-3 

Tanulmányok kimutatták, hogy az Omega-3 zsírsavak számos előnnyel járhatnak a terhesség alatt.

Többek között támogatják a magzat agyának és szemének fejlődését, és segítenek megelőzni a koraszülést. Egyes kutatások szerint az Omega-3 zsírsavak még a perinatális depresszióban szenvedő nők depressziós tüneteit is csökkenthetik.

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.