Ajánlunk egy egyszerű külső-belső kúrát narancsbőr ellen!

Ints búcsút a narancsbőrnek!

Narancsbőr korosztálytól, testsúlykilogrammtól és nemtől függetlenül, bárkinél kialakulhat, de főként nőket érintő probléma, hiszen köze van a kötőszövethez, a kollagénháztartáshoz, a hormonális egyensúlyhoz, a stresszhez és természetesen az életmódhoz. Mindjárt ki is fejtjük, hogy miként!

Ints búcsút a narancsbőrnek!

A narancsbőr, más néven cellulit előfordulása

A bőr felületén lévő salakanyag-, és zsírfelhalmozódásokat nevezzük narancsbőrnek. Ezek olyan kis dudorok, melyek hepe-hupássá teszik a bőrödet. Igazából sokszor alig észlelhető a cellulit, mégis a legtöbb nőt, akinek van, zavarja. A narancsbőr, azaz más néven cellulit, a felkartól a lábszárig bárhol előfordulhat.

Mi okozza a narancsbőrt?

A narancsbőr egyik alapvető kiváltója a stresszes életmód és ez által a felborult hormonegyensúly. Mindemellett még nagymértékben hozzájárulnak a cellulit kialakulásához:

  • a helytelen táplálkozás
  • az emésztőrendszer nem jó működése
  • az alacsony folyadékbevitel és
  • a mozgásszegény életmód

Mi okozza a narancsbőrt?

Táplálkozás és narancsbőr

Vannak olyan élelmiszerek, melyeket nem ajánlott fogyasztani annak érdekében, hogy elkerüljük a narancsbőrt. Ilyenek például a feldolgozott túl sok adalékanyagot tartalmazó ételek, a tejtermékek és persze a finomított szénhidrátok.

Amit viszont érdemes fogyasztanunk, hogy elkerülhessük a cellulitot, az a napi 2-3 liter folyadék, sok nyers gyümölcs és zöldség, illetve rostban és összetett szénhidrátokban gazdag élelmiszerek.

Testmozgás és a cellulit

Mivel zsírfelhalmozódásokról beszélünk, ezért a mozgás is segít megelőzni, illetve javítani a narancsbőrön. A legjobbak a zsírégető mozgások, mint a biciklizés, futás. Ezek mellett a bőr feszesítését az olyan erősítő edzések is kiválóan segítik, ahol a mélyizmokat fejlesztjük és alakítjuk ki.

Testmozgás és a cellulit

Mit tehetünk még a narancsbőr ellen?

Illesszünk napirendünkbe és étrendünkbe célzott kiegészítőket, külsőleg és belsőleg is!

Külsőleg: Natur Tanya® Chili gél

Tedd feszessé a bőrödet a chili paprika erejével!

A Natur Tanya® chili gél nagyon gazdag kapszaicinben, mely hatóanyag olyan gyorsan dolgozik a cellulit ellen, hogy azt már az első felkenés után is megtapasztalhatod! Vidd fel fürdést követően, csak úgy, mint egy testápolót.

Ha fokoznád eredményességét, fürdés közben használj masszírozó kesztyűt, hogy fokozódjék a vér- és nyirokkeringés, illetve jobban kitáguljanak a pórusok, melyeken keresztül mélyebb rétegekbe szívódik fel a hatóanyag.

Felkenést követően használhatsz testtekercselő fóliát is! Alulról felfelé indítsd a tekercselést úgy, hogy a fóliák szélei pár centire fedjék egymást. Tegyél be egy relaxációs zenét és élvezd az otthoni szalonkezelést!

Eredményként feszes bőrt és mínusz centiket kaphatsz. A kezelést belülről még tovább fokozhatod az ESI® Diurerbe® Forte italkoncentrátum segítségével!  

Mit tehetünk a narancsbőr ellen?

Belsőleg: ESI® Diurerbe Forte®

A felesleges vizek és salakanyagok kiváló elvezetője a Diurerbe® Forte italkoncentrátum.

Ez a gránátalma, ananász és citrom ízben kapható ital segít a hormonális egyensúly visszaszerzésében és kiüríti  a felesleges vizet szervezetünkből, ami így nem okoz cellulitot, puffadást, ödémát.

Ez azért fontos, mert ha a szükségtelen víz nem tud kiürülni, akkor az a szövetek alatt hepe-hupás részeket, narancsbőrt okoz. Amennyiben ez a víz kiürül, úgy a bőr feszes és szép marad. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod kedvenc ízedet (gránátalma, citrom, ananász), felrázod a palackot, 20 ml mennyiséget feloldasz fél liter vízben és napközben 3 részletben elfogyasztod. 60 nap minimum fogyasztás szükséges, de 120 napig (ez a maximum kúraidő) használva tökéletesítheted a végeredményt.  

Belsőleg: ESI® Diurerbe Forte®

A narancsbőr elleni küzdelemben az életmódváltás mellett, alkalmazd a bevált módszereket, azaz használd együtt a Natur Tanya® chili gélt és a Diurerbe® Forte italkoncentrátumot. A végeredmény lenyűgöző!

Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.