A Natur Tanya® brand névhez tudatosan tervezett, megbízható, egyedi és minőségi tápanyagok illetve késztermékek tartoznak, melyek a legújabb gyártástechnológiákkal készülnek.

SAJÁT RECEPTÚRÁS FOLYADÉKKONCENTRÁTUMOK

sajat-receptura.jpg

A Puridren® főzet, a Gambe Slim® ivókúra, a Kollagén facelift® koncentrátum és a Lipo+ koktél, ma már vezető sikertermékeink.

A főzetek összetevőit bár gondosan megkomponáltuk, a megvalósításig egészen Olaszországig kellett utaznunk, mert csak ott állt rendelkezésre az a technológia, ami biztosította, hogy késztermékként mutathassuk be őket a magyarországi piacon. Évekbe telt ugyan a siker, de nem kötöttünk kompromisszumot!

SZERVES TÁPANYAGOK KONCENTRÁLVA, AMELYEK FELÉLESZTENEK!

szerves-tapanyagok.jpg

20 féle alaptápanyagot egyesítő terméksorozatunk olyan kivonatokkal büszkélkedik, mint a kapormag, ami egyetlenegy tablettában 3000mg kapormag őrleményt tartalmaz, és a tőzegáfonya, ami 6000mg tőzegáfonya őrleményt rejt tablettánként, vagy éppen a fermentált hialuronsav, amire különösen büszkék vagyunk.

Hiszen fontos tudni mit viszel be szervezetedbe, nem mindegy, hogy szintetikus kémiai izolátumot fogyasztasz, vagy élő, szerves tápanyagot. Előbbi úgy kerül forgalomba, hogy egy teljes értékű alapanyagot kémiai eljárások során egyszerű vegyületté alakítanak, mint pl. a kukoricát aszkorbinsavvá. De lehet ezt másként is! - világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket jó féle baktériumokkal, hogy olyan egészséges és kíméletes termékeket hozzanak létre, mint a joghurt és a miso. Mi ezt a hagyományos erjesztő (fermentált) folyamatot vittük tovább hialuronsav termékünkben, hogy olyan táplálék kiegészítőt szolgáltassunk, melyet enzimekkel, és élő probiotikumokkal tenyésztettünk a lehető legmagasabb biohasznosulás érdekében.

STANDARDIZÁLÁS

standardizalas.jpg

Ezzel az eljárással garantáljuk számodra a hatásért felelős hatóanyag-tartalmat, és azt is, hogy minden egyes alkalommal azt a hatást kapd a pénzedért, amiért fizettél.

A standardizálás a termékeknél azt jelenti, hogy a kivonat egyenletes hatóanyag tartalommal bír a napi adagban, legyen az csepp- vagy kapszulaforma. Például, veszel egy doboz csokis kekszet, de semmi garancia nincs rá, hogy mennyi csokidarabkát találsz majd az egyes keksz darabokban, amíg be nem látsz a csomagolás alá. A csomagban lesz olyan is, amiben alig van csoki – nagy csalódás, nem igaz? Most pedig képzelj el egy standardizált kekszes dobozt, ami 40% csokidarabot tartalmaz. Bármennyiszer veszel belőle, mindegyik darabkájában pont 40% csokidarab lesz. Ez már sokkal jobb így! A táplálék-kiegészítők esetében minél magasabb ez a százalék, annál erősebb a kivonat.

MIKRONIZÁCIÓ

mikronizacio.jpg

Az az eljárás, ahol a hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el.

Ezzel nagymértékben megnő a hatóanyag felszívódás és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér. Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el. 

MIKROKAPSZULÁZÁS 

mikrokapszulazas.jpg

Egy forradalmi eljárás, ami egyedülálló módja az esszenciális olajok biztonságos belső alkalmazásának! Az eljárással a folyékony és illékony hatóanyag részecskékből a módszer segítségével, hatóanyag lebomlás és hatóanyag veszteség nélküli mikrostabil növényi kivonatú végterméket kapunk.

Ez technológiai újítás rendkívül meghatározó az eredményesség szempontjából! Mikrokapszulázással megvédjük és stabilizáljuk az illékony hatóanyagokat, folyamatos hatóanyag-leadást biztosítunk, ugyanakkor a kapszula több időt tölt a béltraktusban, ami fontos szerepet kap a hatás kifejtésében, elkerülve a hatóanyag felhalmozódást, a helyi irritációt és növelve a hatást. Tudtad? Ha egy magazin oldalán parfümöt reklámoznak, az illatot tartalmazó csík, csak akkor lesz illatolható, ha megdörzsölöd. Ezek az illatcsíkok is mikrokapszulázottak. 

KELÁTOLÁS (Albion®)

kelatolas.jpg

Egy nemzetközi szabadalommal rendelkező technológia, ahol alacsony molekulasúlyú ásványok növényi aminosavhoz kötődnek, azért hogy a bélfalon könnyedén és sejtszinten felszívódó szerves kelátot kapjunk.

Így készül a FERROCHEL® vas kivonatunk is, aminek annyira biztonságos az alkalmazása, hogy azt akár csecsemők is használhatnák. Nincs mellékhatás, nem okoz irritációt, mint a tipikus vas-sók, és a termék még Kóser tanúsítvánnyal is rendelkezik. 

E.P.I.D.® - AZ EGYEDI PROPOLISZ KIVONÁSI MÓDSZER

epid.jpg 

Az E.P.I.D.® propolisz termékek a propolisz teljes hatóanyag tartalmával rendelkeznek, pont úgy, ahogy azt a természet megalkotta.

A kiemelkedő polifenol tartalom, tesztelt biohasznosulással párosul, és még az allergének leválasztása is megtörténik egy hasznos baktérium, a Lactobacillus Helveticus segítségével!

FlowCaps® KAPSZULATOK 

flowcaps.jpg 

Jelentős áttörés a kapszulába zárt, avasodásra hajlamos olaj hatóanyagok védelme területén, mint amilyen például a halolaj vagy a ligetszépe olaj. 

Új előnyöket kínál a fogyasztóknak, hiszen az átlagos lágyzselatin kapszulákban lágyító anyagok találhatók, amik diffúziós átjárókat képezve lehetővé teszik az olajkivonat kijutását a felszínre, ahol az oxidálódik. A FlowCaps® tok jóval sűrűbb és kevésbé átjárható, így elkerülhető az összetevők oxidációja. A keményzselatinból álló tokban nem alakulnak ki diffúziós átjárók. Sőt, a tokot zselatingyűrűvel is lezártuk (szabadalmaztatott LEMS technológia), hogy megőrizzük a teljes hatóanyag tartalmat, az oxidáció veszélye nélkül.

(a technológia ún. pelletekkel való dúsításra is lehetőséget ad, amivel fokozni tudjuk a biohasznosulást)

Vcaps® KAPSZULATOK

vcaps.jpg

100%-ban növényi eredetű kapszulatok, ami a Vegetáriánusok Szövetsége által is jóváhagyott illetve Kóser és Halal certifikációval is rendelkezik.

Glutén-, tartósítószer és GMO mentes. 

PROBIOFACTOR® SZABADALOM

probiofactor.jpg

Kozmetikumokban alkalmazott szabadalom, melynek lényege, hogy milliárdos mennyiségű hasznos baktériumot, azaz probiotikumot és prebiotikus rostot adnak a kencékhez, hogy a bőr összes fiziológiai funkciójára hatást gyakoroljanak.

Ezek a parányi élő mikroorganizmusok (hasznos baktériumok) szabályozzák a bőr pH-értékét, táplálják a bőrsejteket, erősítik a bőr védelmi rendszerét, rugalmasságot kölcsönöznek, tónusos szép színt biztosítanak. Serkentik a bőr természetes ceramid-szintézisét (Ceramidok: a bőr sejtjeit összetartó zsírréteg molekulái), amely az egészséges bőr valódi és igazi titka.

IDRALOE® SZABADALOM

idraloe.jpg 

Szintén kozmetikumainkban találkozhatsz ezzel a fejlesztéssel, melynek eredményeként egy olyan bioaktív koncentrátum jött létre, amit forradalmi hidratáló, bőrnyugtató és öregedés elleni tulajdonság jellemez.

Ennek a bioaktív koncentrátumnak az alapját organikus minősítésű Aloe vera adja, amit antioxidánsokkal, pantenollal és a búzacsíra mikropeptidekkel dúsítottak. A szabadalom gondoskodik a mély hidratálásról, és regenerálásról.