Fermentált tápanyagok Fermentált tápanyagok

Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket jóféle baktériumokkal, hogy kíméletes és egészséges, élő táplálékot kapjanak. A fermentálás könnyen emészthetővé teszi az alapanyagot, koncentrálja a benne található tápanyagok mennyiségét, miközben új tápanyagok is létrejönnek a fermentumban. A fermentált élelmiszerek támogatják a bélmikrobiom egészségét és magasabb biohasznosulással rendelkeznek, mint a nem fermentált alapanyagok. 

Ma már speciális, több lépcsős és szabadalmazott fermentálási technikáknak köszönhetően, fermentált hatóanyagokat étrend-kiegészítőkben is alkalmazhatunk. Fermentációval olyan táplálékkiegészítőket szolgáltatunk, melyeket enzimekkel és élőflórákkal tenyésztettünk specifikus tulajdonságok érdekében.



Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.