Glükozamint, MSM-et, fűzfa-, ördögkarom- és árnika kivonatot tartalmazó krém

Hatékonyan alkalmazható ízületi fájdalom, gyulladás és merevség esetén.

Nettó súly: 100ml

Használati utasítás: Naponta legalább kétszer alkalmazza a krémet az érintett területeken, és masszírozza a teljes felszívódásig.

Összetevők: Acqua, C12-20 acid PEG-8 ester, Dimethyl sulfone, Glucosamine sulfate, Caprylic/Capric triglyceride, Isopropyl palmitate, Glycerin, Ethylhexyl palmitate, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Petrolatum, Dimethicone, Prunus amygdalus dulcis oil, Cyclopentasiloxane, Butyrospermum parkii butter, Gluconolactone,  Phenoxyethanol, Harpagophytum procumbens glycolic extract, Salix alba bark glycolic extract, Tocopheryl acetate, Sodium benzoate, Alcohol, Crocus sativus extract,  Aloe barbadensis leaf juice, Arnica montana glycolic extract, Calcium gluconate, Potassium sorbate, Benzyl alcohol, Citric acid

Figyelmeztetés:Csak külső felhasználásra. A termék hatékonysága csak akkor garantált, ha a fő csomagolás sértetlen. Amennyiben irritációs jelenségek vagy túlérzékenység lépne fel, hagyjon fel a kezeléssel, illetve ha a tünetek továbbra is fennállnak, menjen el orvoshoz. Olvassa el a használati utasítást. Tartsa távol gyermekektől. A krémet sértetlen bőrön, a szemtől távol kell alkalmazni.

ce jel.jpg  ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ

Minőségét megőrzi : a doboz alján látható időpontig (nap/hó/év)

Kapcsolódó kategóriák