Nincs mese, a legjobb zsírégető a mai napig a testmozgás és a szénhidrátszegény étrend. De mi van akkor, ha a testsúlycsökkentés folyamata nagyon lelassul, vagy beáll a stagnálás? Nos ekkor jönnek a gyorsító mankók! Azok a célzott tápanyagok, amelyek felpörgetik az anyagcserét, segítenek az étvágycsökkentésben és zsírégetésben, egyaránt.

termeszetes-zsiregeto-zsiregetes-kapszaicin-csilipaprika-blogkep1.jpg

Kapszaicin a természetes zsírégető 

A célzott tápanyagok közül pedig toronymagasan vezet a kapszaicin, a csilipaprika aktív összetevője. Amikor fel szeretnénk gyorsítani fogyókúránk eredményességét dúsítsuk vele diétás étrendünket, mert akár 20%-kal több kalóriát is elégethetünk! Sőt, külsőleg is bevethetjük a kapszaicint, hiszen ez a hatóanyag bőrünkre kenve is a legerősebb a helyi zsírpárnák csökkentésére, és a narancsbőr jelenség visszaszorítására.

termeszetes-zsiregeto-zsiregetes-kapszaicin-csilipaprika-blogkep2.jpg

Meggyőző termogenikus zsírégetés

Kutatások igazolják, hogy a chilipaprika hatóanyaga amellett, hogy felgyorsítja az anyagcserét és a zsírégetést, az étvágyat is csökkenti. A kapszacin úgynevezett termogenikus zsírégető, amely időlegesen növeli a testben levő termogenezist, azt a folyamatot, amikor a szervezet üzemanyagot, pontosabban zsírt éget és hőt hoz létre, ami előnyös hatással van az anyagcserére és a zsírégető potenciálra.

Most gondolom azt kérdezed magadban, hogy vajon hány csilipaprikát kell elrágcsálnod egy nap, hogy megszabadulj a felesleges kilóktól. Nyugalom, nem kell csilipaprikát rágcsálni!

termeszetes-zsiregeto-zsiregetes-kapszaicin-csilipaprika-blogkep3.jpg

Chill zsírégetés! 

Mi az a chill? Egy lazulós állapot. A chill zsírégetés pedig, egy lazulós fogyókúra, amikor könnyedén el tudsz elmozdulni a kívánt testsúly irányába, hiszen a kapszaicin nem kicsit, hanem elképesztő mértékben, 20%-kal is felgyorsíthatja az anyagcserét! Nekünk csakis a csilipaprika hatóanyagra, a kapszaicinre van szükségünk, méghozzá koncentráltan. Természetesen az is fontos, hogy ne irritáljon, és még véletlenül se legyen mellékhatása. Ezért a Natur Tanya® csapata nekiállt felkutatni a legintenzívebb és egyben a legmegbízhatóbb külső és belső kapszaicin kezelést.

Kerülj chill zsírégető állapotba! 

Csilipaprikás zsírégetők

Mivel a kapszaicinről már 30 éve tudják, hogy kiváló zsírégető tápanyag, viszont azt is, hogy erősen irritál, várnunk kellett egy olyan gyártástechnológiára, ami biztonságossá teszi ezt a hatóanyagot. Belsőleg ezt a Capsimax® szabadalom oldotta meg. Így létrejött egy olyan tabletta, ami 15 csilipaprika kapszaicin tartalmát koncentrálja, egy olyan bevonattal, amely ellenáll az erős gyomorsavnak, és nem oldódik fel addig, amíg el nem jut a vastagbél felső szakaszába, hogy ott, egyenletesen adja le hatóanyag tartalmát, és kifejtse élettani tulajdonságait. Mivel a kapszaicin erőteljes termogenikus hatásával látványosan formálja alakunkat, és feszesíti kötőszövetünket külsőleg is, ezért a hatóanyagot gél formába is betöltöttük a maximális eredmények érdekében.

termeszetes-zsiregeto-zsiregetes-kapszaicin-csilipaprika-blogkep4b.jpg


Végül a külső és belső csilipaprikás zsírégetőket csomagba zártuk. Te csak illeszd a mindennapjaidba, és kerülj chilis zsírégető állapotba! Keresd viszonteladó partnereinknél a csili zsírégető csomagot, hogy lobbantsd be a fogyást!