Ligetszépe koncentrátum


Már viszonteladónk vagy?
Jelentkezz be!


Viszonteladói partnerünk szeretnél lenni?
Regisztrálj!
 
 

 

Ligetszépe koncentrátum

A természetes hormonrendező!

A ligetszépe olaja fantasztikus kiegészítő hormonális egyensúlyvesztés esetén. A hatásért főként a GLA, vagyis a gamma-linolénsav felel, ami ebben a kivonatban nagy mennyiségben és sstandardizálva van jelen. Sőt a termék 2 szabadalommal is védett, amit a FlowCaps® kapszulatok és a biohasznosulást fokozó pelletek jelentenek.

kapszulaba-zart-szepseg2.png

A GLA egy esszenciális zsírsav, amit a szervezet nem tud előállítani, de nélkülözhetetlen az egészséges sejtműködéshez (sejtfalépítő), immunrendszerhez, idegrendszerhez…. Olyan fontos vegyületcsoport előanyaga, mint a prosztaglandinok, melyek hormonszerű hatású vegyületek, és az egész szervezetben előfordulnak.

Hormonkiegyensúlyozó tulajdonságának köszönhetően hozzájárul a PCOS és más cisztás elváltozás, illetve hormonális pattanások, menopauza, PMS, endometriózis, tüneteinek enyhítéséhez. Javítja a méhfunkciót, csökkenti az ösztogéndominanciát, ami többek között segíthet azokon is, akik fogamzásképtelenek.

Sőt migrénes fejfájás esetén is a legtöbb visszajelzést ez a kivonat kapja!

A legszenzációsabb felfedezés a C-vitamin óta!

A ligetszépe olajat sokan a legnagyobb felfedezésnek tartják a C-vitamin óta, és ennek két oka is van.

Egyrészt egyedülálló koncentrátumban tartalmaz két létfontosságú zsírsavat (linolénsav, gamma-linolénsav, röviden: GLA), amit a szervezet nem tud előállítani, de óriási szüksége van rá.

Ezek a zsírsavak nélkülözhetetlenek a sejtstruktúra létrehozásához, a kötőszövet, a haj, a körmök egészségéhez, és a bőr rugalmasságának megőrzéséhez.

Kiegyensúlyozzák a hormonális rendszert és segítenek az idegműködés szabályozásában. Így a premenstruációs szindrómától (PMS) kezdve az alkohol-elvonási tünetek enyhítésén át, a mellszövet egészségének megőrzéséig sokféleképpen támaszkodhatunk rájuk.

Másrészt a ligetszépe olaja egy fenilalanin nevű fájdalomcsillapító anyagot is tartalmaz, ami miatt a kivonatot sikerrel alkalmazzák krónikus fejfájás, és migrén enyhítésére.

Standardizált kivonat 

A standardizált kivonat garantálja, hogy minden egyes kapszulában ugyanakkora dózisban található meg a hatásért felelős hatóanyag mennyiség, ami nem más, mint a GLA zsírsav. A tökéletes minőségről és biohasznosulásról a szabadalommal védett kapszulatok gondoskodik, melyben elhelyeztük olajkivonatunkat.

FlowCaps®

A FlowCaps® kapszulatokba zárt zsírsavak sejtszinten szívódnak, nem oxidálódnak, és nem avasodnak. Ez azért forradalmi megoldás, mert a telítetlen zsírsavak fokozottan érzékenyek a szabad gyökök károsító hatásaira, és e folyamatban maguk is károssá, azaz ellenségeinké válhatnak.

Pelletek

A kapszulatokban ún. pelletek úszkálnak (lásd a képen!), melyek Biotint, A- és E-vitamint tartalmaznak. Feladatuk a ligetszépe zsírsavainak védelme, a biohasznosulás növelése és természetesen, az élettani hatás fokozása.

ligetszepeolaj.jpg

További esetek, mikor ajánlhatjuk

Olyan sokféle megelőző és terápiás tulajdonsággal bír, hogy sok gyógynövényekkel foglalkozó természetgyógyász elsőszámú általános ajánlásává vált a fiatalság megőrzése és a betegségmegelőzés területén.

- BELSŐ GYULLADÁSOK: Zsírsavai hatásosnak bizonyultak ízületi gyulladás, gyulladással járó rendellenességek, és fekélyek kiegészítő terápiájaként.

- ALKOHOLIZMUS: Ezek a zsírsavak támogatják az alkoholról való leszokást, közvetve pedig védik a májat és az idegrendszert.

- IDEGRENDSZER: Az idegműködés szabályozásán át segítik a sclerosis multiplex, és diabétesszel összefüggő idegkárosodások enyhítését.

- SÚLYKONTROLL: A gamma-linolénsav tökéletes alakformáló, hiszen gátolja a zsírsejtek növekedését, és elősegíti azok felbomlását, ez pedig fogyáshoz vezet.

Összetevők:

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 1 kapszula
Ligetszépe olaj (Oenothera biennis - standardizált 9% GLA tartalommal) 550 mg (9% GLA)
A Vitamin (pellet komponens) 800 µg (100%*)
E Vitamin (pellet komponens) 12 mg (100%*)
Biotin (pellet komponens) 100 µg (200%*)

* RDA – ajánlott napi beviteli mennyiség

pellet összetevők: cukor, keményítő, kapszulatok: zselatin

Latin név: Oenothera biennis
Angol név: Evening Primrose

Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula étkezés után. A termék 12 éves kortól fogyasztható.

Minimumkúra-maximumkúra: A minimumkúra 60 nap, a maximumkúra 120 nap, amit évente kétszer érdemes ismételni.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

Kiszerelés: 24 g / 30 kapszula

OETI:
 15063/2014