Rólunk/About Us

switch to english

Üdvözlünk a Natur Tanya® világában!

Dinamikusan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú nagykereskedelmi cégünk, gyártást, importot és disztribúciót lát el, bio élelmiszerek, kozmetikumok és étrend-kiegészítők szegmensében.

1990-ben egy mai napig tartó szerelem vette kezdetét, a természetgyógyászat, az egészséges életmód, a növényi kivonatok és tápanyagok irányába. Az ok, amiért termékeinket ma már az egész országban követik az, hogy azokat a legjobb szakemberek fejlesztik, termelik és ellenőrzik, és melyeket biztonsággal használhat, hogy egészségét megőrizze. A hibátlan minőség küldetése által vezérelve, családi vállalkozásunk minden egyes dolgozója azon egyedüli cél jegyében egyesültek, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal való megelégedését biztosítsák.

Minden Natur Tanya® tevékenység azon a megingathatatlan meggyőződésen alapul, hogy az emberiség jövője és egészségünk, a test, lélek, és szellem egységének harmóniáján, illetve ennek a ténynek a tudatosításán múlik.

Az 1990-es alapításától kezdve cégünk a hosszú távúságra koncentrált. Követjük a világszerte történő fejlesztéseket, hogy a növényi kivonatok és tápanyagok lehetséges előnyeinek új módjait ismerhessük meg. A minőség az első és a fő követelményünk, ezért a gyártás vagy forgalmazás megkezdése előtt, meghatározzuk, illetve tanulmányozzuk egy termék minőségét, valamint alkotóit. Ezen tekintetben a Natur Tanya® nem köt kompromisszumot.

A természetes tápanyagok, növényi kivonatok és gyógynövények egészségre gyakorolt jótékony hatását már az idők kezdete óta ismeri vagy felismerte az emberiség. A növények elhanyagolása a szintetikus gyógyszerek feltalálásával, míg a tápanyagoké a tömegtermeléssel és tömegtermesztéssel kezdődött. Ugyanakkor az elmúlt években figyelemreméltó visszatérésük, illetve az erre való igény figyelhető meg. Minden területen és az egészség sem kivétel, a vásárlók ma kevesebb vegyi anyagot keresnek, egy természet közelibb megközelítés érdekében. Ez magyarázza azon emberek növekvő számát,- kétségtelenül, mint Te is - akiket a természetes prevencióra, és javuló életminőségre nyújtott alternatívák érdekelnek. Szerencsére, a modern tudomány ma jobban megérti mind a gyógynövények, mind az éltető tápanyagaink működését és számos alkalmazási területeiket, csakúgy, mint a velük kapcsolatos használati korlátozásokat. Ezt hívjuk mi Natur Tanya® egészségnek.

Termékeinket keresd az alábbi üzletekben.
Viszonteladó partnerünk szeretnél lenni? Kérünk Regisztrálj!

Élj a természettel! Natur Tanya®