Nordic Koivu® - 
Ipari Titokkal védett nyírfanedv

Finnországi palackozásom ipari titokként védett, 10 éves kutatómunka eredménye. Organikus környezetben élő hatalmas nedvedző nyírfaerdők a szüleim. BIO palackozásom története, egy 10 éves kutatómunka eredménye, ami ipari titokként lett levédve.

nyirfanedv2.jpg

Bio nyrfanedv -
Orosz szakértői vélemény

A mai napig kutatnak, vizsgálnak és kísérleteket folytatnak Ionizált, izotóniás szerkezetem további hasznosításáról. Májvédő, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és antibakteriális hatásom, illetve sportban való felhasználásom lehetőségeit ez az  orosz szakértői vélemény is alátámasztja.

Nordic Koivu® az izotóniás fanedv 

  1.  Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére fizikai teherbevétel idején

  2. Azonnali regeneráció maximális intenzitású erőgyakorlatok mellett is 

  3. Akadályozza máj szupertenzió szindróma és fokozott fizikai aktivitás során fellépő máj fájdalom szindróma kialakulását

A nevem: Bio Nyírfanedv

Szüleim a nyírfák, akik nyáron magukba szívják, és elraktározzák a tápanyagokat, illetve a napfényből származó energiát, hogy ezt használják a következő évben növekedésükhöz. Ahogy az őszi nappalok rövidebbé válnak a felhalmozott energiát a gyökereikben tárolják, várva a tavaszt, az ébredést. A hosszú és hideg tél alatt pihennek, energiatartalékaik biztonságban vannak a gyökerekben.

bio-nyirfanedv1.jpg

Viszont amint megjön a tavasz, megszületek Én is. Felébredek, és készen állok arra, hogy keveredve a gyökerekben tárolt tápanyagokkal áramlani kezdjek egészen a fa tetejéig. Bőséges vagyok, ezért nemcsak szüleim a fák, de az emberek is részesülnek belőlem. Tavasszal, azaz minden évben egyszer, a fák törzsébe fúrt kis lukak segítségével csapolnak le, hogy vizemet palackba zárják, és elfogyasszanak.

Gyártó: a természet

Ezt a nagyon különleges fanedvet maga a természet állítja elő. A nyírfanedv egy évben egyszer gyűjthető, és mindössze 3 hét áll rendelkezésre a csapolásra és a benne rejlő számtalan éltető elem palackozására.

A nyírfanedv, a nyírfa gyökerétől, az ágak felé áramló, ionizált tápanyagokban gazdag esszencia, a NYÍRFA VÉRE, mely emberi beavatkozás nélkül kerül a palackba. Kitűnő minőségű bio és organikus termék, mely segíthet szabályozni a testfolyadékok pH-értékét, oldott, ionizált részecskéi a sejtek szintjén szívódnak fel. 

 Bio voltamat számtalan elismerés igazolja. Az ízem az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, egy kis édeskés mellékízzel, valamint a fa aromájával. Vitális fanedv vagyok, a káros anyagokat magamba szívom, frissítek, és támogatom  a homeosztázis egyensúlyát. További összetevőim antioxidánsként szolgálnak.“

Bio és Organikus termék

Tárolása: bontatlanul maximum 20˚C -on!!!, felbontva 8˚C alatt, 5 napig. 

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi:  HU-ÖKO-02
*A termék előállítását ellenőrzi: 
 FI-EKO-101 EU MEZŐGAZDASÁG
Felhasználási javaslat: napi 1dl, reggel éhgyomorra. Újszülött kortól adható (kezdetben napi 10-20 ml).
Kiszerelés: 
500 ml / 5 napi adag (megjegyzés: bio termék, amit 5 nap alatt el is kell fogyasztani!)

A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Használat előtt jól rázza fel a palackot!

„Ösztön vitte rá az embert, és a tapasztalat erősítette meg, hogy a nyírfák vize az egészséges szervezetet támogatja, az elesetett felerősíti.”